Dakdekker Harderwijk

Problemen aan uw dak? Wij gaan ’t dak op. Als dakdekker in Harderwijk leveren wij u de beste kwaliteit en service. Voor spoedklussen zijn wij snel ter plaatse. Neem vandaag nog contact met ons op.

Op zoek naar een dakdekker in Harderwijk

Wij repareren, vervangen, onderhouden en plaatsen platte daken op woonhuizen of bedrijfsgebouwen. Bij D&N dakwerken nemen we de tijd om de daken van een pand te schalen, om lekkende daken te repareren of ruimtes af te dichten om ze waterdicht te maken. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw dak het hele jaar door bestand is tegen koud, wind en sneeuwachtig of regenachtig weer.

over DN Dakwerken

Waarom kiezen voor D&N Dakwerken in Harderwijk

  • Staan wij 24/7 voor u klaar
  • Hebben wij meer dan 10 jaar ervaring
  • Werken wij met gekwalificeerde medewerkers
  • Zijn wij beschikbaar voor spoedgevallen
  • Geven wij u 10 jaar garantie
  • Bieden wij een gratis offerte op maat
  • Krijgt u de beste kwaliteit

We zijn in staat om platte daken op elke schaal te hanteren met behulp van de modernste gereedschappen om constructies op een professionele manier te isoleren en af te dekken.

Bekijk ons werk in Harderwijk

Welke dakbedekkingen bieden wij aan in Harderwijk?

Als dakdekker zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in platte daken en licht hellende daken. We regelen het dakbedekkingsproces in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw. Enkele van de services worden hieronder vermeld:

Daklekkage

Niets is zo vervelend als een daklekkage. Er zijn een aantal mogelijke oorzaken van daklekkages. Aangezien we afhankelijk zijn van onze daken, is het alarmerend, wanneer deze begint te lekken, maar er kan een gemakkelijke, goedkope oplossing zijn.

Veel van de lekken kunnen het interieur van een huis langzaam beschadigen. Na verloop van tijd zorgt water ervoor dat hout gaat rotten, gipsplaten beschadigd raken en schimmel gaat groeien. Als professional kunnen we het lek traceren en repareren.

Dakonderhoud

Een deel van ons werk is het onderhouden van uw dak om eventuele takken, bladeren of ander vuil dat zich in de winter op een dak kan ophopen, te verwijderen.

Ook zijn wij beschikbaar voor periodieke inspectie en reparatie, waarbij in feite het dak wordt onderzocht op ontbrekende onderdelen. Door periodiek onderhoud voorkomt u lekkages aan uw dak waardoor u niet voor onverwachte en hoge kosten komt te staan.

Dakrenovatie

Tenzij je platte dak erg oud is met vlekken en lekkages, is de kans groot dat je er nooit aan hebt gedacht om het te vervangen. Wachten totdat die lekken erger worden, kost u uiteindelijk echter een fortuin.

Aan de andere kant kan proactief zijn en uw dak vervangen of repareren u in de toekomst tijd, geld en frustratie besparen. Met dat in gedachten kunt u onze kosten voor dakrenovatie van daken bekijken, zodat u uw huis en de inhoud ervan kunt beschermen.

Dakgoten

Is uw dakgoot al vele jaren oud? Dan is deze vaak van aanzienlijk mindere kwaliteit dan de dakgoten die tegenwoordig geplaatst worden. Ook verslechtert een dakgoot vanwege bladeren en takken die erin terechtkomen. Als dakgoot specialist adviseren wij om periodiek een dankinspectie te laten doen om uw dakgoten weer vrij te maken van takken en bladeren.

Is uw dakgoot aan vervanging toe? laat uw dakgoot dan vervangen. De prijs om een dakgoot te vervangen wordt berekent per meter. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsindicatie te ontvangen.

Bitumen dakbedekking

Bitumen is sterker dan een traditioneel teer- en grinddak of een dakplaat. We gebruiken de meest duurzame en effectieve bitumen, gemaakt van asfalt en een verscheidenheid aan modificatoren en oplosmiddelen. Om de levensduur van uw bestaande platte dak te verlengen, is het essentieel dat u regelmatig dakonderhoud uitvoert om een waterdicht daksysteem te garanderen.

Dakreparatie

Als u overweegt uw dak te repareren of te vervangen, zijn er veel belangrijke vragen die u uzelf en een gekwalificeerde dakdekker moet stellen om te beslissen welke het beste voor uw woning of bedrijfspand. We kijken naar de ouderdom van uw huidige dak, de staat van alle dakdelen en of u van plan bent uw huis in de nabije toekomst te verkopen.

Of het nu om een kleine of grote reparatie gaat, we onderzoeken de volledige dakconstructie om andere potentiële problemen op te sporen, zodat we uw dak grondig kunnen repareren.

Zinkwerk

Bij daklijsten, dakgoten en regenpijpen, adviseren wij zink. Omdat het gemaakt is om generaties lang mee te gaan – het is zeer duurzaam. Al decennia lang geniet zink de voorkeur voor daken wereldwijd.

Het wint klanten met zijn hoge kwaliteit en zal zeker indruk maken met zijn tijdloze stijl op platte daken. Dakbedekkingen van zink garanderen jarenlang functionaliteit en esthetische aantrekkingskracht.

Vraag een offerte aan bij een dakdekker in Harderwijk

U kunt uw offerte direct aanvragen! Het aanvraag formulier is niet al te complex en vrij gemakkelijk in te vullen. Wij gaan vervolgens per direct met uw aanvraag aan de slag. En voor u het weet, zijn wij ter plaatse in Harderwijk!

Afspraak bij u op locatie?

Wij komen graag bij u langs voor een offerte op maat.