fbpx

Betrouwbare dakdekker in Almere

Heeft u problemen aan uw dak? Als dakdekker in Almere gaan wij graag uw dak op. Neem vandaag nog contact met ons op.

Is er opeens een probleem aan uw dak ontstaan, zoals schade of een lekkage? Of wordt het gewoon tijd voor onderhoud of renovatie? D&N Dakwerken heeft al duizenden tevreden klanten geholpen. Of het nou gaat om een lekke dakgoot, versleten dakpannen of het aanbrengen van dakisolatie: wij staan voor u klaar!

Omdat dakwerk altijd maatwerk is, komen we graag bij u langs om polshoogte te nemen. In overleg met u doen we een voorstel voor het repareren of onderhouden van uw dak. Daarbij hoort een gratis offerte zonder verplichtingen. Klinkt dit goed? Lees hieronder meer over onze werkwijze en over de soorten dakwerken die we kunnen uitvoeren.

over DN Dakwerken

Waarom voor ons kiezen als u een dakdekker in Almere zoekt?

D&N Dakwerken streeft er naar om zijn klanten 100% tevreden te maken. Dat kunnen we doen door onze jarenlange ervaring met alle soorten klussen op het dak. Wij hebben zo veel vertrouwen in onze service dat u altijd 10 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden heeft.

Ook gebruiken we alleen KOMO-gecertificeerde materialen van de beste kwaliteit, en stemmen we samen met u de uitvoering van de klus af op uw schema.

Ons bedrijf staat in Harderwijk – dicht in de buurt als u een dakdekker naar Almere wilt laten komen. Ook hebben we een 24/7 spoedservice voor klussen die zo snel mogelijk moeten worden uitgevoerd. Dit zijn de speerpunten van D&N Dakwerken:

  • Ervaren en gekwalificeerde medewerkers;
  • De beste service en materialen;
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar bij spoed;
  • 10 jaar garantie op al het werk.

D&N Dakwerken voert deze dakwerken uit in Almere

Wij hebben uitgebreide ervaring met alle werkzaamheden die er op een dak kunnen worden uitgevoerd. Van het schoonmaken van dakpannen tot het compleet vernieuwen van alle dakgoten. Lees hier welke klussen wij het vaakst uitvoeren.

We leggen bitumen dakbedekking

Bitumen is een dankbaar materiaal om een dak snel en grondig waterdicht te maken. Dit bekende materiaal is gebaseerd op aardolie. Het is flexibel, sterk en – als het goed wordt gelegd – volledig waterdicht.

Bitumen is ook onverwacht milieuvriendelijk en volledig recyclebaar. Bovendien is bitumen prijstechnisch het allerbeste materiaal om een dak mee te bekleden! Wij leggen nieuw bitumen en branden of lijmen het zonder naden op uw dak. Ook voeren we reparaties uit aan uw bestaande bitumendak als dat nodig is.

Daklekkages herstellen

Een acute of sluipende lekkage van het dak is een vervelende situatie. Als er niet tijdig wordt ingegrepen kan het flink consequenties hebben: van kromgetrokken houtwerk en vochtschade tot het groeien van ongezonde en houtvretende schimmels.

Gelukkig heeft D&N Dakwerken meer dan 10 jaar ervaring met het snel vinden en verhelpen van allerhande soorten lekkages. Wij sporen de kapotte dakbedekking of dakstructuur op en verhelpen het probleem.

Ook bekijken we wat de toestand van het dak is en geven advies om lekkages in de toekomst te voorkomen.

Wij voeren volledige dakrenovaties uit

Een enkele gebroken dakpan is snel te vervangen. Maar elke soort dakbedekking, hoe goed ook, heeft een eindige levensduur. Ook de dragende constructie en de dakplaten zijn op de lange termijn aan vervanging toe.

D&N Dakwerken kan uw hellende of platte dak controleren en u advies geven voor een renovatie. Daarbij kijken we welke onderdelen van het dak echt versleten zijn. En of het voor u gunstiger is om bepaalde structuren te laten vervangen in plaats van ze te laten repareren.

Na deze controle kunnen we een vrijblijvende offerte voor een dakrenovatie opstellen.

Uw dakpannen of dakbedekking vervangen

Als alleen de dakbedekking versleten of gebroken is, dan is het voor ons een koud klusje om een nieuwe bekleding te leggen. Daarna ziet uw dak er weer perfect uit, en is de kans op lekkages of andere problemen geminimaliseerd.

Wij kunnen uw dak in Almere van spiksplinternieuwe natuur- of betonbakstenen voorzien. Ook leisteen, houten dakdelen en metalen dakbekleding leggen behoort tot onze specialiteiten.

Zin en loodwerk

Zink en lood zijn twee veelzijdige materialen die op verschillende manieren worden gebruikt bij dakwerken. Zink is licht, sterk en wordt vaak gebruikt om dakgoten en daklijsten te maken.

Het leent zich ook goed voor maatwerkconstructies die op locatie gemaakt en in elkaar gezet worden. Lood is een zwaar en flexibel metaal dat uitstekend geschikt is om naden, kieren en randen waterdicht af te werken.

Dakgoten repareren of vervangen

Een lekke of verzakte dakgoot of een verstopping van de hemelwaterafvoer kan voor veel problemen zorgen. Zeker als het regenwater via de dakplaten of via de spouwmuur uw woning binnenkomt! Een dakdekker kan in Almere uw dakgoten snel repareren of vervangen.

Ook reinigen we graag uw dak en dakgoten van afval. Gevallen bladeren en takken, zwerfvuil en andere rommel leiden vaak tot verstopping van goten en regenpijpen. Neem contact met ons op om snel een grondige reinigingsbeurt te laten uitvoeren.

Dakisolatie aanbrengen

Dakisolatie is eigenlijk altijd de investering waard. Om te beginnen zorgt een geïsoleerd dak voor een veel fijnere temperatuur in de woning.

Ten twee verlaagt u uw stookkosten flink – dakisolatie verdient zichzelf meestal binnen een paar jaar terug!

Ten derde verhoogt u de waarde en verbetert u het energielabel van uw huis. D&N Dakwerken voert dakisolatie via de buitenkant uit.

Wat zijn de prijzen van een dakdekker in Almere?

Onze tarieven zijn uitstekend – voor elke klus leveren wij maatwerk. De prijzen van uw dakwerken hangen af van de precieze werkzaamheden, het materiaal waarmee we de klus uitvoeren en het aantal uren dat we daarvoor nodig hebben. Om u een eerlijke en scherpe prijs te kunnen bieden geven we pas een prijsindicatie als we op locatie zijn wezen kijken.

Doe snel een aanvraag en wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en te beoordelen. Op basis van onze bevindingen wordt er een directe reparatie uitgevoerd of een offerte uitgebracht.

Een vrijblijvende controle en offerte aanvragen bij D&N Dakwerken

Wilt u zo snel mogelijk een schattig van wat uw dakwerken in Almere gaan kosten? Geef ons een seintje! Wij sturen snel een medewerker langs die uw dak grondig controleert. Door dit bezoek kunnen we inschatten wat de beste oplossing is voor uw dak en een offerte op maat leveren.

Afspraak bij u op locatie?

Wij komen graag bij u langs voor een offerte op maat.