fbpx

Dakdekker in Zwolle gezocht?

Bent u op zoek naar een dakdekker in Zwolle omdat u problemen heeft aan uw dak? D&N Dakwerken levert u de hoogste kwaliteit en de beste service. Neem snel contact met ons op.

Als u zoekt naar een ervaren en zeer professionele dakdekker in Zwolle, dan heeft u die in D&N Dakwerken gevonden. De specialisten hebben tien jaar ervaring en het dak heeft voor deze groep geen geheimen meer. Als u het belang van het dak onderkent dan doet u bij voorkeur zaken met D&N Dakwerken.

over DN Dakwerken

Over dakdekkersbedrijf D&N Dakwerken in Zwolle

D&N Dakwerken is een onbetwist specialist in platte daken en licht hellende daken. Daarbij kunnen alle voorkomende werkzaamheden uitgevoerd worden. D&N Dakwerken is bijzonder en een toonaangevend dakdekkersbedrijf bij u in de regio.

Zo wordt alleen gewerkt met producten van de beste kwaliteit en heeft het een 24/7 spoedservice. U krijgt bovendien een termijn van tien jaar lang garantie op de producten en altijd een gratis offerte in uw mailbox.

Wat is de werkwijze van D&N Dakwerken?

D&N Dakwerken gaat zeer gedegen te werk. In eerste instantie zal altijd een dakinspectie uitgevoerd worden. De staat van uw dak wordt gecheckt en aan de hand van de bevindingen wordt met u besproken wat de opties zijn. U krijgt een offerte op maat gepresenteerd, waarna de medewerkers van D&N Dakwerken aan de slag gaan op een dag dat het u past.

Onze dakdekkersdiensten in Zwolle

Door onze ervaring en gecertificeerde werknemers hebben wij ervaring met verschillende dakwerkzaamheden en materialen. Zo kunnen wij onze klanten voorzien van de beste service en de hoogste kwaliteit.

Dakonderhoud

Voorkomen is beter dan genezen. Met periodiek onderhoud voorkomt u dat kleine problemen uitgroeien tot grote problemen. Er zal bij grote reparaties heel wat werk verzet moeten worden.

Gevolg: een gepeperde rekening. Dit voorkomt u dus met dakonderhoud, als de specialisten van D&N Dakwerken op uw dak de staat van uw dak steeds grondig in beeld brengen en meteen al die werkzaamheden uitvoeren die meteen verricht kunnen worden.

Daklekkage

Hebt u een daklekkage? Schroom niet en bel D&N Dakwerken, ongeacht hoe laat het is. D&N Dakwerken heeft een 24/7 spoedservice omdat het weet dat een daklekkage altijd ongelegen komt.

U zorgt ervoor dat de schade in uw huis door binnenkomend water beperkt blijft, dan doen de specialisten van D&N Dakwerken de rest. Ga vooral niet zelf met uw dak aan de slag.

Dakrenovatie

Soms is een dakrenovatie het enige dat nog rest. U merkt dat uw dakbedekking minder bescherming biedt, iets dat veroorzaakt kan zijn door een aantal stormen en daarmee zwevende takken en stenen.

Het kan ook gewoon een kwestie van ouderdom zijn. Met een dakrenovatie lost u dit op. U vervangt de huidige dakbedekking en D&N Dakwerken plaatst nieuwe voor u. Kunt u er weer tegen.

Dakreparatie

D&N Dakwerken lossen elk probleem op en weten elke dakreparatie aan uw dak uit te voeren. Soms is een renovatie niet nodig en kan met een kleine of iets grotere dakreparatie een oplossing gevonden worden.

Over die oplossing gaan de specialisten altijd eerst met u in gesprek overigens.

Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking is het helemaal als het om de platte daken gaat. Ondertussen vindt u het terug op 90 procent van de daken. Het is een sterk materiaal dat waterdicht is.

Aangezien de bitumen aan het dak wordt gehecht met vuur, is wel altijd verstandig bitumen dakbedekking door de specialisten van D&N Dakwerken te laten leggen.

Zinkwerk en dakgoten

De experts van D&N Dakwerken deden het al en doen het nog steeds. Zij betrekken het zinkwerk en de dakgoten nadrukkelijk bij het dak en bij dakonderhoud. Een volle dakgoot namelijk, kan zomaar de reden van een daklekkage zijn. Tijdens het dakonderhoud wordt zinkwerk en dakgoten dus nadrukkelijk meegenomen.

Offerte aanvragen bij een toonaangevend dakdekkersbedrijf in Zwolle

U kunt altijd een gratis offerte aanvragen bij D&N Dakwerken. De offerteaanvraag verplicht u tot niets en is dus geheel vrijblijvend. Uit de offerte zal u duidelijk worden dat D&N Dakwerken diensten aanbiedt tegen een zeer concurrerende prijs. Zeker afgezet tegen de kwaliteit die geleverd wordt.

Afspraak bij u op locatie?

Wij komen graag bij u langs voor een offerte op maat.