fbpx

Dakdekker Biddinghuizen

Uw dak is bij ons in goede handen. Heeft u last van lekkage of wilt u uw dak renoveren? Wij gaan ’t dak op. Neem nu nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Dakdekker in Biddinghuizen – Hoge kwaliteit en goede service

D&N Dakwerken is een erkend en professioneel dakdekkersbedrijf uit Biddinghuizen waar kwaliteit en een uitstekende dienstverlening centraal staan. Onze dakdekkers hebben meer dan 15 jaar ervaring en zoeken voor elk dak naar een gepaste oplossing. Of u nu een daklekkage wilt laten herstellen, het dak van een schuur of bedrijfshal wil renoveren of nieuwe dakpannen op uw dak wil laten leggen; bij D&N Dakwerken kan het allemaal. Ons team gaat geen uitdaging uit de weg en werkt zowel met particulieren als met bedrijven, aannemers en VVE’s samen.

Als dakdekker in Biddinghuizen helpen wij u bij:

Waarom kiezen voor D&N Dakwerken uit regio Biddinghuizen?

Bij D&N Dakwerken werken we enkel met het beste materiaal. Onze nieuwbouwprojecten en renovaties zijn van een uitstekende kwaliteit en we kunnen dan ook zonder problemen tien jaar garantie aanbieden. Wilt u uw dak laten vervangen of kan uw dak een renovatie gebruiken? Neem dan meteen contact met ons op. Onze experts komen de situatie graag ter plekke bekijken, zodat ze de diverse mogelijkheden meteen met u kunnen bespreken.

  • Meer dan 15 jaar ervaring;
  • Professioneel en betrouwbaar advies;
  • Erkende werknemers en hoogwaardige materialen;
  • Ontvang gratis een vrijblijvende offerte op maat;
  • Een zeer hoge klanttevredenheid;
  • 10 Jaar garantie op alle nieuwbouwprojecten of renovatiewerken.

Wat kost een dakdekker?

De uiteindelijke prijs is lastig te bepalen, omdat er veel factoren meespelen bij het bepalen van de prijs. Als er een kraan, lift of steiger nodig is om op het dak te komen, zullen de kosten hoger uitvallen dan wanneer het dak met een ladder of steiger te bereiken is. Ook is de dakoppervlakte bepalend voor de kosten van dakrenovatie.

Geef bij ons aan wat u aan uw dak wilt laten doen, dan berekenen we graag een exacte prijs voor u. Laat de prijs berekenen via het formulier onderaan de pagina.

Tip: Geef bij het opvragen van de prijsberekening zo veel mogelijk informatie over het dak en de benodigde werkzaamheden, zodat we u zo goed mogelijk kunnen informeren.

Wat klanten over ons zeggen

Betrouwbare actieve en vakkundige mensen

Mijn ervaring is,dat ze vakkundig te werk gaan. Bij ons zijn de nokvorsten vervangen en pannen schoon gemaakt en vast geschroefd. Het [...]
- Amersfoort

Geweldige service

De communicatie en planning was uitstekend. 3 weken na moment van de aanvraag, zijn twee platte daken gerepareerd en voorzien van [...]
- Amersfoort

Professioneel: goede intake, goede uitvoering met een lach en goede nazorg

D&N is een professioneel bedrijf. Bij de intake direct het professionele oog door een stukje dak open te snijden om [...]
- Driebergen-Rijsenburg
9,3 59 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 maanden geleden

Projecten waar we trots op zijn

De unieke aanpak van D&N Dakwerken

Als dakdekker in Biddinghuizen maken gebruik van een gestructureerde werkwijze, zodat ze steeds werk van de beste kwaliteit kunnen leveren:

1. Opname en advies

Voor we aan een renovatie of dakreparatie beginnen, komen we eerst bij u langs voor een grondige dakinspectie. Op deze manier kunnen we de situatie van dichtbij bekijken en kunnen we de verschillende oplossingen met u bespreken. We stellen ook meteen een vrijblijvende offerte op.

2. Uitvoering

Zodra u de offerte heeft goedgekeurd, plannen we de werkzaamheden in. Problemen die spoed hebben, zoals een daklekkage of andere schade, lossen we zo snel mogelijk op. Tijdens de dakwerken proberen we de overlast zoveel mogelijk te minimaliseren.

3. Controle

Na de werkzaamheden controleren we het dak uitvoerig. Dit is de enige manier om ons van een uitstekende kwaliteit te verzekeren. Bovendien geven we altijd 10 jaar garantie op een renovatie of een nieuwbouw. Moest u in de volgende 10 jaar een probleem met uw dak hebben, dan lossen we dit meteen gratis voor u op.

Welke dak werkzaamheden bieden wij aan in Biddinghuizen?

De dakdekkers van D&N Dakwerken werken professioneel en correct. we streven voortdurend naar een optimaal resultaat en we werken elk dak gedetailleerd af. Wij hebben ervaring met alle soorten daken en u kunt ons dan ook voor diverse diensten inschakelen:

Platte daken

Voor verouderde of beschadigde platte daken hebben we verschillende oplossingen. Afhankelijk van de situatie en het soort dakbedekking hanteren we een andere werkwijze. Sommige dakbedekking wordt namelijk over de huidige dakbedekking aangebracht, terwijl ander materiaal helemaal nieuw aangelegd moet worden. Voor platte daken werken we met PVC, EPDM en bitumen. Elk materiaal beschikt over unieke eigenschappen en brengt andere voor- en nadelen met zich mee.

Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking is waarschijnlijk het bekendste en meest gebruikte materiaal voor platte en licht hellende daken. Dit sterk en slijtvast product is tegen alle weersomstandigheden bestand en heeft zich de laatste jaren tot een erg duurzaam product ontwikkeld. Tegenwoordig gaat bitumen wel 25-30 jaar mee. Bovendien is dit materiaal niet te duur en is de prijs-kwaliteitverhouding dan ook uitstekend.

over DN Dakwerken

PVC dakbedekking

PVC is een stevig en licht materiaal dat voornamelijk geschikt is voor ruimtes met een grote oppervlakte, zoals bedrijfshallen. In vergelijking met bitumen gaat PVC iets langer mee, is het milieuvriendelijker en heeft het een brandveiligere verwerking.

EPDM dakbedekking

EPDM is ten slotte ook een zeer populaire keuze voor een plat dak. Deze milieuvriendelijke en waterdichte rubbersoort gaat namelijk erg lang mee en is wortelbestendig. EPDM kan op verschillende manieren aangebracht worden. Het product wordt op het dak verlijmd of het wordt met behulp van een ballastlaag op het dak geplaatst.

Dakisolatie

Het isoleren van een dak is een zeer interessante investering waar u ontzettend veel voordeel uit kan halen. U optimaliseert namelijk niet alleen het binnenklimaat, de energiekosten zullen ook aanzienlijk dalen. Als u geïnteresseerd bent in dakisolatie, dan komen onze experts graag bij u langs om een dakinspectie uit te voeren. Op deze manier krijgen ze een duidelijk beeld van de huidige isolatiewaarde en kunnen ze goed controleren wat er juist nodig is om een hogere R-waarde te verkrijgen.

Bij D&N Dakwerken gebruiken we verschillende materialen om een dak te isoleren. Zo gebruiken we bijvoorbeeld Rockwool voor platte daken, Slimfix voor een hellend oppervlak en PIR-isolatie voor platte en hellende daken. Voor een plat dak combineren we het isolerend materiaal vaak met een witte dakbedekking. Wit weerkaatst het zonlicht, waardoor het lekker koel blijft in uw huis.

In Nederland kan u een landelijke subsidie krijgen voor het isoleren van een dak. Als u één isolerende maatregel laat uitvoeren, kan u 15% van de kosten terugvragen. Als u voor twee of meer maatregelen kiest, kan u zelfs 30% van de totale kosten opvragen.

Dakpannen

Ook dakpannen moeten na verloop van tijd vervangen worden. Een versleten pannendak kan uw woning ernstige schade toebrengen. Er kunnen zo namelijk lekkages of andere gelijkaardige problemen ontstaan.

Als u merkt dat uw dakpannen versleten zijn of is uw dak toe aan nieuwe dakpannen?  Neem dan contact op met D&N Dakwerken. Onze specialisten komen uw dak meteen inspecteren en kijken welke werkzaamheden nodig zijn om de staat van uw dak te herstellen. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat de dakpannen vaan vernieuwing toe zijn, de dakconstructie verstevigd moet worden of de isolatie hersteld moet worden. Verder kunnen we ook de bijbehorende werkzaamheden voor onze rekening nemen, zoals het renoveren van een dakgoot, een dakraam of de houten omlijsting.

Er bestaan tegenwoordig heel wat verschillende soorten dakpannen. Goed gelegde dakpannen van een uitstekende kwaliteit kunnen tot wel 50 jaar meegaan. Wij staan u daarom graag met professioneel advies bij, zodat u kiest voor een hoogwaardige dakpan die volledig bij de stijl van uw woning aansluit.

Dakpan renovatie

Lood- en zinkwerk

Het aanbrengen van lood- en zinkwerk is verder ook ontzettend belangrijk. Zink is een erg populair materiaal dat vaak in dakgoten, regenwaterafvoeren en daklijsten verwerkt wordt. Dit materiaal is namelijk uitermate goed bestand tegen alle mogelijke weersomstandigheden. Bovendien gaat zink erg lang mee en ziet het er zeer elegant uit.

Lood wordt dan weer in muren en dakconstructies geplaatst om vocht buiten te houden. Met lood kan u een zeer betrouwbare afdichting creëren, waardoor u ernstige vochtschade voorkomt.

D&N Dakwerken weet hoe belangrijk het zink- en loodwerk is. We hebben ons de voorbije jaren in deze gespecialiseerde dienstverlening verdiept en u kan dan ook voor het plaatsen, vernieuwen of renoveren van het lood- en zinkwerk bij ons terecht.

Periodiek dakonderhoud

Het dak is niet enkel een onderdeel van uw woning dat de binnenkant tegen de verschillende weersomstandigheden beschermd, maar het is ook de plek waarop er zonnepanelen en airco´s geplaatst worden. Het is daarom ontzettend belangrijk dat u voldoende tijd en geld in het onderhoud investeert.

Bij D&N Dakwerken kan u voor alle soorten dakonderhoud in Biddinghuizen terecht. Door uw dak regelmatig te laten inspecteren en te herstellen, voorkomt u ernstige schade. Tijdens een dakinspectie kijken we uw hele dak na en stellen we een duidelijk rapport op. Op deze manier ziet u meteen welk deel van uw dak gerepareerd moet worden en hoeveel dit ongeveer zal kosten. Dankzij de dakinspectie van D&N Dakwerken bevindt uw dak zich steeds in een uitstekende staat en komt u op geen enkel moment voor onaangename verrassingen te staan.

Dakveiligheid

Het dak wordt tegenwoordig voor diverse doeleinden ingezet. Dit betekent ook dat er vaker op het dak gewerkt wordt. Een permanente valbeveiliging is dan ook onmisbaar. Bij D&N Dakwerken beschikken we de kennis voor het plaatsen ankerpunten, veiligheidslijnen, klimvoorzieningen, en permanente hekwerken. Met onze professionele hulp wordt het dak een veilige omgeving waar iedereen op kan werken.

Daklekkage

Een daklekkage kan ernstige gevolgen met zich meebrengen. Zo kunnen er bijvoorbeeld vochtplekken op de muren ontstaan en kan de fundering van de woning zelfs beschadigd raken. Het is dan ook belangrijk om elke daklekkage in Biddinghuizen zo snel mogelijk te verhelpen. De experts van D&N Dakwerken gaan steeds op zoek naar de exacte oorzaak van het probleem. Op deze manier wordt de lekkage op een efficiënte manier hersteld en hebt u in de toekomst geen last meer van dit probleem.

Offerte aanvragen bij een dakdekker in Biddinghuizen

Hebt u interesse in onze dienstverlening en ontvangt u graag een offerte? Vul dan ons offerteformulier zo compleet mogelijk in. Onze experts komen vervolgens bij u langs om uw dak grondig op schade te controleren, zodat ze zonder problemen een vrijblijvende offerte op maat kunnen opstellen.

Afspraak bij u op locatie?

Wij komen graag bij u langs voor een offerte op maat.