fbpx

Dakdekker Ermelo

Problemen aan uw dak? Wij gaan ’t dak op. D&N Dakwerken, dakdekker in Ermelo, levert u de beste kwaliteit en service. Voor spoedklussen zijn wij snel ter plaatse. Neem vandaag nog contact met ons op.

Een goed dak is nu eenmaal belangrijk. Het is dan ook van uiterst belang dat een dak goed in orde is. U kunt wel een dak boven uw hoofd hebben, en er is niets fijner dan dat gevoel. Maar dan moet dat dak wel in goede staat zijn. Er is niets frustrerender dan mankementen aan het dak. In sommige gevallen wanneer er dingen aan het dak mankeren dan kan dit zelfs gevaarlijk zijn. Wanneer u problemen heeft met het dak in Ermelo en omgeving, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

over DN Dakwerken

Hoe gaat D&N Dakwerken te werk in Ermelo?

Hoe gaan wij nu precies te werk? D&N Dakwerken in Ermelo is gespecialiseerd in platte en licht-hellende daken. Wanneer u een probleem heeft dan kunt u ons benaderen. U kunt dan online direct een offerte aanvragen. Wij komen dan naar Ermelo toe om uw dak te bekijken. We kijken wat er moet gebeuren en we bedenken een passende oplossing. Vervolgens kan er een afspraak worden gemaakt en dan kan de klus worden geklaard!

Maak kennis met D&N Dakwerken uit Ermelo

D&N dakwerken is veruit de beste keuze wanneer het aankomt op een dakdekker in Ermelo. Waarom zou u kiezen voor D&N als dakdekker in Ermelo?

  • Wij staan voor het leveren van kwaliteit. Wij beschikken over gecertificeerde dakdekkers met veel ervaring. Tevens zullen wij u voorzien van 10 jaar garantie na iedere klus. Dat is natuurlijk altijd fijn, zeker zijn van betrouwbare hulp!
  • D&N dakwerken opereert vanuit Harderwijk en is dus gevestigd in midden Nederland. Het ‘’hoofdkwartier’’ van D&N dakwerken igt dus in feite om de hoek bij Ermelo! Wij als D&N dakwerken dus bij u ten allen tijde snel ter plaatse!
  • D&N dakwerken hanteert een spoedservice die 24/7 actief is. 7 dagen lang, 24 uur per dag staan wij voor u klaar om ieder probleem aan het dak te verhelpen. Mankementen als een dak lekkage, moeten altijd zo snel mogelijk opgelost worden, zodat er geen andere delen van het dak kunnen beschadigen. Door middel van het plegen van één simpel telefoontje komen wij naar u toe, u hoeft maar met uw ogen te knipperen en wij zijn al onderweg!
  • De prijzen voor het onder handen nemen van een dak kunnen wij niet precies aangeven. Ieder dak is verschillend, en iedere klus aan een dak vraagt weer andere soorten materiaal en capaciteiten van onze werknemers. Wat D&N dakwerken tevens wél aanbiedt, is dat u thuis wordt opgezocht en dat er met u wordt gezocht naar de beste en de meest passende oplossing voor uw dak. Er wordt tevens een gratis offerte op maat aangeboden. Zodat u er zeker van bent dat de offerte gerechtvaardigd is voor de klus aan uw dak.

Onze dakdekkers diensten die wij leveren in Ermelo

Daklekkages

Er is niets zo vervelend als een daklekkage. Het geeft een oncomfortabel gevoel in huis. Gelukkig levert D&N dakwerken in Ermelo reparatiediensten op het gebied van dak lekkages. Wij sporen de bron op en zorgen vervolgens voor een snelle en bijpassende oplossing om eventuele verdere schade te voorkomen.

Er zijn soms hele simpele oplossingen te bedenken. Soms kan het dichtbranden van een aantal gaten genoeg zijn. Maar soms dienen er ook ingrijpendere maatregelen te worden genomen, in sommige gevallen zal de dakbedekking bijvoorbeeld vervangen moeten worden.

Dakrenovatie

Wanneer wij bezig zijn met het onderhouden van uw dak dan controleren we deze op slijtage en mogelijke beschadigingen. Slijtage ontstaat door de jaren heen, hier ontkomt u niet aan. Wij kunnen periodiek onderhoudswerkzaamheden uitvoeren voorkomt u eventuele grote lekkages.

Dakreparatie

Soms is een renovatie niet per definitie nodig, soms ligt er maar enkele vorm van schade ten gronde aan een probleem met een dak. Dit kan worden veroorzaakt door een hevige storm of regenval. Bij een dakreparatie biedt D&N dakwerken ook altijd een juiste en passende oplossing.

Dakonderhoud

Soms hebt u het vermoeden dat er misschien wel iets mis is, of het is al even geleden dat het dak is gecontroleerd en u wilt gewoon zeker weten dat er niks mankeert. In Ermelo staat D&N dakwerken paraat voor uw dakonderhoud. En wanneer er dan iets blijkt te mankeren, dan gaan wij per direct kijken naar een passende oplossing.

Dakgoten

Reparatie nodig aan de dakgoot, geen probleem. Ook een dakgoot kan wel eens kuren hebben. Deze kan beschadigen of zelfs breken in sommige gevallen. Geen enkel probleem. Een nieuwe dakgoot, of een reparatie aan de dakgoot is zo gepiept!

Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking is veruit de beste optie als dakbedekking voor platte daken. Dit is zo omdat bitumen dakbedekking blijvend waterdicht is. Deze moet om de zoveel jaren ook eens worden vervangen. D&N Dakwerken heeft al veel particulieren en bedrijven blij gemaakt met de service voor bitumen dakbedekking.

Zinkwerk

Zink is sterk materiaal, het is waterdicht, brandveilig en het is ook nog eens vormvast. Enkel voordelig dus. Wanneer u zinkwerk geïnstalleerd wenst te hebben dan staan wij per direct klaar om het dak op te gaan!

Vraag een offerte aan bij een dakdekker in Ermelo

U kunt uw offerte direct aanvragen! Het aanvraag formulier is niet al te complex en vrij gemakkelijk in te vullen. Wij gaan vervolgens per direct met uw aanvraag aan de slag. En voor u het weet, zijn wij ter plaatse in Ermelo!

Afspraak bij u op locatie?

Wij komen graag bij u langs voor een offerte op maat.