fbpx

Dakrenovatie

Het dak van uw woning is uitermate belangrijk voor de algehele ‘gezondheid’ van uw huis. Merkt u dat de dakbedekking op uw woning minder goede bescherming biedt als dat aanvankelijk het geval was, dan wordt het tijd om D&N Dakwerken in te schakelen en kan een complete of een gedeeltelijke dakrenovatie uitkomst bieden.

Is de dakbedekking aan vervanging toe simpelweg omdat het verouderd is of heeft uw dak te maken gehad met stormschade? Dan zou het zo maar eens kunnen zijn dat een dakrenovatie noodzakelijk en de enige oplossing is.

D&N Dakwerken vernieuwt en verbetert uw dak zodat die weer enige tijd mee kan. Het is zaak een dakrenovatie nooit te lang uit te stellen. Doet u dat wel, dan bestaat de kans dat de dakconstructie aangetast wordt en dat brengt hoge kosten met zich mee.

Wanneer is het tijd voor een dakrenovatie?

Als blijkt dat de dakbedekking op uw dak niet meer die bescherming biedt die het wel ooit gaf, dan is het tijd voor een dakrenovatie. Dat houdt dus in dat u niet per definitie met lekkages te maken hoeft te hebben voor een dakrenovatie noodzakelijk is.

Dakbedekking is aan slijtage onderhevig. Dakbedekking wordt elke dag opnieuw blootgesteld aan zware omstandigheden en dat maakt elk dak kwetsbaar. Door het laten uitvoeren van een dakrenovatie wordt de dakbedekking weer als nieuw.

Als u scheurtjes in de dakbedekking waarneemt, is het zaak een dakrenovatie te overwegen. U kunt in alle gevallen beter te vroeg dan te laat zijn met het laten renoveren van uw platte of licht hellende, bitumen dak.

Dakrenovatie van platte daken en licht hellende daken

Niet elke dakrenovatie is hetzelfde. Zo vraagt een licht hellend bitumen dak een andere aanpak dan de renovatie van een plat dak. Er kan sprake zijn van verschillende soorten dakbedekking en elk dak kan een andere werkwijze vragen.

Vaak wordt bij een plat dak renovatie gekozen om bovenop de oude dakbedekking te werken, mits het uiteraard niet te zwaar wordt. Is dat wel het geval, dan wordt gekozen voor een complete dakrenovatie.

Bij een schuin dak renovatie dient vaak meer vervangen te worden dan alleen de dakbedekking. Vaak moet ook de lattenconstructie opnieuw worden aangebracht.

Deze lattenconstructie is belangrijk want dat is waar de dakbedekking uiteindelijk op steunt. Die constructie moet dus stevig en solide zijn. Door he aanbrengen van een nieuwe lattenconstructie en dakbedekking kunt u er weer tegen en hebt de komende tijd geen omkijken meer naar uw dak.

Waarom kiezen voor een dakrenovatie bij D&N Dakwerken

Kiezen voor D&N Dakwerken is kiezen voor kwaliteit en een perfecte service. Samen met u zal gekeken worden naar wat de voor uw situatie de beste oplossing is voor uw specifieke situatie.

Als geen ander zijn de gecertificeerde specialisten van D&N Dakwerken in staat om een dakrenovatie uit te voeren. Dat doen ze op elk plat dak en op elk licht hellend, bitumen dak.

D&N Dakwerken is de ideale partner voor zowel de zakelijke als de particuliere markt en het feit dat steeds meer mensen kiezen voor de ervaring en expertise van D&N Dakwerken zegt eigenlijk al meer dan voldoende.

De vakmensen van D&N Dakwerken weten wel raad met elk plat of licht hellend dak en bieden het beste als het gaat om bitumineuze dakbedekkingssystemen , als u te maken hebt met daklekkage, is dé specialist op het gebied van dakrenovatie en voor het onderhoud van uw dak.

De service van D&N Dakwerken wordt alom geroemd. De ervaren specialisten staan 24/7 voor u klaar. Zij beseffen namelijk dat u altijd snel een oplossing wenst als sprake is van problemen aan uw dak. Door het aanbieden van een spoedservice kunt u de specialisten altijd bellen. Ongeacht tijd of dag.

Wat kost een dakrenovatie?

Het is niet zomaar aan te geven wat een dakrenovatie precies kost. Daar zijn geen standaarden voor. De prijs voor dakrenovatie is uiteraard afhankelijk van de omvang van uw dak en de exacte toestand van uw dak. Bovendien is het de vraag of een gehele dakrenovatie of slechts een gedeeltelijke dakrenovatie noodzakelijk is.

Verder spelen uiteraard de materialen de gebruikt moeten worden een rol. Is er sprake van een lekkage, dan speelt ook de plaats waar de lekkage is ontstaan een rol En zo spelen meer aspecten een rol bij de kosten van een dakrenovatie en andere werkzaamheden aan uw dak.

Dakrenovatie is maatwerk en de kosten verschillen per dak en per specifieke situatie.

Dakrenovatie met isolatie

Als u samen met de specialisten van D&N Dakwerken besluit om voor een dakrenovatie te kiezen dan is het ook meteen het goede moment om isolatie aan te laten brengen.

Afhankelijk van de state kan dit van binnen- maar ook van buitenaf. Het vraagt weliswaar een investering, maar die verdient u zeker terug. U bespaart door uw woning te isoleren namelijk heel behoorlijk op de energienota.

Op die manier verdient u de investering snel terug en wordt uw huis bovendien een stuk aangenamer. De warmte blijft immers langer in uw woning terwijl de kou minder gemakkelijk uw huis binnendringt.

Voor uw woning te isoleren draagt u bovendien bij aan de bescherming van de aarde.

Voor behoud van uw dak is een dakrenovatie noodzakelijk

Vergeet niet dat uw dak wellicht het meest belangrijke onderdeel is van uw woning. Daarom is het tijdig uit laten voeren van een dakrenovatie noodzakelijk.

Wacht u namelijk te lang, dan kan de dakconstructie in ernstige mate aangetast worden, niet in de laatste plaats door de schimmels de ontstaan zijn en hun vernietigende werk kunnen doen. En het vervangen van de dakconstructie is een buitengewoon kostbare aangelegenheid.

Laat het zover dus niet komen en kies op tijd voor het laten uitvoeren van een dakrenovatie om ernstige schade te voorkomen.

Offerte aanvragen

U kunt geheel brijblijvend een offerte aanvragen bij D&N Dakwerken. Het verplicht u tot niets. Een specialist zal bij u thuis langskomen en uw dak inspecteren om vervolgens samen met u tot een passende oplossing te komen. D&N Dakwerken zal altijd een scherpe offerte bieden.

Een offerte die u eigenlijk niet kunt weigeren. Want D&N Dakwerken biedt altijd een meer dan uitstekende prijs- kwaliteitsniveau.

Afspraak bij u op locatie?

Wij komen graag bij u langs voor een offerte op maat.