fbpx

Vind een dakdekker in Lelystad

Heeft u problemen aan uw dak? Als dakdekker in Lelystad gaan wij graag uw dak op. Voor spoedklussen zijn wij snel ter plaatse. Neem vandaag nog contact met ons op.

Is uw dak lek, versleten of toe aan een goede reiniging? D&N Dakwerken heeft meer dan 10 jaar expertise in alle mogelijke dakwerken. We controleren uw dak voor een offerte op maat. Ook staan we klaar voor spoedgevallen.

Als er schade of lekkage aan uw dak optreedt, is het wel zo fijn als dat direct verholpen kan worden. En bij klussen die minder haast hebben, zoals een renovatie van een versleten dak, vertrouwt u ook graag op de expertise van ervaren dakwerkers.

over DN Dakwerken

D&N Dakwerken is thuis in alle dakwerken – van spoedreparaties en periodieke reiniging tot nieuwe dakbekleding en volledige isolatie. Omdat Harderwijk onze standplaats is zijn we snel ter plekke als u behoefte heeft aan de diensten van een dakdekker Lelystad. Wij verhelpen acute problemen en vinden voor u de meest duurzame en betaalbare oplossing. Zodat uw dak zijn maximale levensduur kan bereiken zonder vervelende problemen.

De voordelen van D&N Dakwerken in Lelystad

D&N Dakwerken levert uitstekende service – wij gaan voor 100% tevredenheid bij onze klanten. Dat bereiken we dankzij onze gekwalificeerde, ervaren medewerkers. We gebruiken voor ons werk alleen hoogwaardige materialen en geven altijd 10 jaar garantie op de uitvoering. Met deze punten onderscheiden we ons:

  • Onze medewerkers hebben ruime ervaring en zijn gecertificeerd;
  • We gebruiken uitsluitend eersteklas bouwmaterialen met een KOMO-certificering;
  • Onze spoedhulp staat 24/7 voor u klaar als er een probleem met uw dak is;
  • Op al onze werkzaamheden heeft u 10 jaar garantie;
  • We komen bij u langs en kunnen u een scherpe offerte op maat leveren.

Schakel ons in voor de volgende diensten

Wij hebben verstand van alle werkzaamheden die een dak nodig kan hebben. Al onze medewerkers hebben ruime vakkennis in huis en delen hun ervaringen constant met elkaar. Zo bent u er van verzekerd dat uw dakwerken snel en goed worden uitgevoerd.

D&N Dakwerken voert werk uit op platte en hellende daken van woningen en bedrijven. Bij ons kan u terecht voor onder ander de volgende klussen:

Aanbrengen en onderhoud van bitumen dakbedekking

Een deklaag van bitumen is een uitstekende en goedkope oplossing voor platte daken. Bitumen wordt gefabriceerd uit aardoliederivaten en is daardoor sterk en buigzaam. Een goed gelegde bitumen dakdekking is 100% waterwerend en kan tegen schade, verwering en betreding.

D&N Dakwerken voorziet een gemiddeld dak binnen een dag van bitumen dakbedekking in Lelystad. We kunnen ook versleten bitumen daken vervangen of reparaties uitvoeren aan oudere dakbedekkingen. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over deze efficiënte vorm van dakbedekking.

Reparatie van lekkages en schade

Een lekkage kan optreden door (storm)schade en door versleten dakbedekking of dakstructuren. Het hemelwater sijpelt dan van de bovenkant of zijkant uw woning binnen.

We hoeven u vast niet te vertellen dan binnendringend vocht voor veel overlast en schade kan zorgen – en de problemen worden groter als de daklekkage langer in stand blijft. Maak gebruik van de maatwerkoplossingen van D&N Dakwerken.

Wij sporen snel de plek van de lekkage op en zorgen voor een degelijke oplossing. Als u midden in de nacht met een flinke lekkage geconfronteerd wordt, aarzel dan niet om te bellen naar onze 24/7 spoedservice!

Volledige dakrenovatie

Zelfs de beste daken lopen op den duur op hun einde. Dakbedekking gaat bijvoorbeeld 20 tot 50 jaar mee, afhankelijk van het materiaal. En de dragende lattenconstructie, dakplaten en eventuele isolatiematerialen hebben ook niet het eeuwige leven.

D&N Dakwerken stuurt graag zonder kosten een dakdekker naar Lelystad om de mogelijkheden voor een dakrenovatie met u te verkennen. We kunnen eigenlijk elk onderdeel van uw dak repareren of vervangen.

Als u met ons in zee gaat krijgt u een gloednieuw dak, dat er perfect uitziet, weer tientallen jaren meekan en bovendien de waarde van uw woning opkrikt.

Dakonderhoud

Zink- en loodwerk aanbrengen

Zink en lood zijn populaire materialen voor het maken of repareren van dakwerken. Lood is vooral geschikt voor het afsluiten en waterdicht maken van randen en naden op het dak. Zink bewijst goede diensten bij het maken van dakgoten, waterbakken en afvoeren.

Deze metalen hebben een lange levensduur en roesten niet door. Zink ziet er bovendien aantrekkelijk uit en is erg stevig. Als er schade of lekkage ontstaat aan uw dak kan D&N Dakwerken het euvel snel opsporen en met een nieuw stuk metaal verhelpen.

Reparatie en vervangen van uw goten

Een lekke, verstopte of verzakte dakgoot is een probleem dat tot veel overlast kan leiden. D&N Dakwerken lost het probleem snel op, zonder dat u zelf het dak op hoeft. We kunnen lekkages in uw dakgoten snel repareren en als het nodig is vervangen.

Ook reinigen we uw dakgoot en regenpijp – bladeren, steengruis en ander afval zijn bekende oorzaken van verstoppingen. Als het nodig is kunnen we uw dakgoten volledig renoveren, zodat de hemelwaterafvoer van uw dak weer loopt als een zonnetje.

Het aanbrengen van dakisolatie

Uw dak in Almere laten isoleren heeft ongelofelijk veel voordelen. Het verhelpt een ongezond koud en vochtig klimaat in uw woning en verlaagt uw stookkosten aanzienlijk.

Het stopt het doortrekken van koude vanaf buiten en voorkomt het ontstaan van een gunstige groeiomgeving voor schadelijke schimmels en ongedierte.

Bovendien verhoogt dakisolatie de woningwaarde aanzienlijk. In overleg met u adviseren we de beste manier om uw woning te laten isoleren met EPS, PUR of minerale wol. Dakisolatie door D&N Dakwerken betaalt zichzelf op den duur altijd terug!

Dakpannen vervangen

Na enige tijd is uw pannendak aan vernieuwing toe. Dakpannen hebben als functie om het water af te voeren zodat het dak waterdicht blijft. Na zo’n 30 tot 40 jaar zijn de pannen versleten, brokkelen er stukken af en ontstaan er lekkages. Dan is het tijd om uw dakpannen te vervangen. Soms kunnen er ook enkele kapotte dakpannen vervangen worden om de lekkage te verhelpen.

Daarnaast zien de nieuwe dakpannen er weer prachtig uit ten opzichte van de oudere dakpannen. Daarmee krijgt uw woning een mooier aanzicht.

Prijzen op maat van uw dakdekker in Lelystad

Wij leveren u graag een gratis offerte zonder verplichtingen. De beste keuze voor de uit te voeren werkzaamheden is namelijk in elke situatie anders. Daarom komen we graag bij onze klanten langs om het dak een grondige inspectie te geven. En kunnen we u een realistische, competitieve prijs bieden.

Onze tarieven hangen af van de soort klus, het aantal arbeidsuren, de gebruikte materialen en het dakoppervlak. Neem direct contact met ons op om meer te weten te komen!

Vraag nu uw offerte op maat aan

Klinkt dit allemaal positief? We staan klaar om elke nieuwe klant onze beroemde topservice te leveren. Vraag ons om een dakwerker naar Lelystad te sturen! Die zal een inspectie van uw dak uitvoeren en een offerte laten maken.

Zo kunnen we u de beste oplossing aanbieden. Natuurlijk zijn de inspectie en de offerte gratis en vrij van verplichtingen. Neem nu contact met ons op.

Afspraak bij u op locatie?

Wij komen graag bij u langs voor een offerte op maat.