fbpx

Vind een Dakdekker in Nijkerk

Zit u met lekkage, kapotte dakbedekking, of slechte dakisolatie? Of is er een ander probleem dat u letterlijk boven het hoofd groeit? D&N Dakwerken voert alle voorkomende werkzaamheden aan daken uit.

Problemen aan het dak kunnen snel grote gevolgen hebben. Door lekkage kunnen er bijvoorbeeld snel flinke vochtproblemen optreden. Na een flinke storm kan het nodig zijn om acuut een reparatie aan uw dak te laten uitvoeren.

Maar ook de tand des tijds zorg er op de lange termijn voor dat daken hun waterkerende werking verliezen, dat dakpannen gevaarlijk los komen te liggen of dat het dak lelijk wordt door mos en scheuren. D&N Dakwerken maakt uw dak in Nijkerk en omgeving snel weer piekfijn in orde. Lees hier alles over onze werkwijze en tarieven.

over DN Dakwerken

Waarom kiezen voor D&N Dakwerken in Nijkerk?

  • Wij leveren altijd uitstekende kwaliteit als wij een klus uitvoeren. Onze dakwerkers zijn gecertificeerd en hebben een jarenlange ervaring in hun expertise. Na onze werkzaamheden heeft u een garantie van niet minder dan 10 jaar.
  • D&N Dakwerken heeft een spoedservice voor u klaarstaan die 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar is. Ideaal voor klussen die met spoed moeten worden uitgevoerd, zodat het ontstaan van (verdere) schade zo veel mogelijk voorkomen wordt. Bel onze spoedservice als er acute problemen optreden met uw dak. Wij sturen zo snel mogelijk een professionele dakwerker naar Nijkerk toe die u uit de brand helpt!
  • De thuisbasis van D&N Dakwerken staat in Harderwijk – centraal in het land dus, zodat we altijd snel in de buurt zijn voor een klus. Zeker als u in Nijkerk woont, wordt u heel snel door onze dakdekkers geholpen.
  • Wij hanteren erg competitieve tarieven en leveren werk van een hoge kwaliteit. Voor elke klus betaalt u een scherpe prijs, waarvoor een concurrerende dakwerker zijn bed niet uitkomt. Denkt u er over na om gebruik te maken van onze diensten? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte op. Wij komen graag bij u thuis langs om uw dak te controleren en een maatwerkoplossing te plannen. Op onze offertes kunt u tot in de details teruglezen welke arbeidskosten, materiaalkosten en werkzaamheden wij u aanbieden.

Dakwerkzaamheden die wij leveren in Nijkerk

Door onze ruime ervaring en goed materieel kunnen wij eigenlijk alle werkzaamheden en reparaties aan het dak uitvoeren. Lees hier welke zeven projecten wij het vaakst onder handen hebben.

Bitumen dakbedekking leggen

Eén van de meest betaalbare soorten dakbedekking is bitumen. Als bitumen goed gelegd is, biedt het een enorm goede bescherming tegen lekkage en schade.

D&N Dakwerken kan uw dak in Nijkerk met bitumen bedekken of de bestaande bitumen dakbedekking repareren of vervangen. Een betere manier om uw woning te beschermen bestaat er niet!

Daklekkage repareren

Een daklekkage kan voor flinke water- en vochtschade in huis zorgen. Het is dan zaak dat het probleem zo snel mogelijk opgelost wordt.

De mensen van D&N Dakwerken sporen snel en nauwkeurig de oorzaak van de lekkage op en stellen een kostefficiëntie oplossing voor om hem te verhelpen. Soms is dat een zaak van ontstane schade repareren

Als er sprake is van oude dakbedekking kunnen wij uw dak volledig opnieuw bekleden, zodat het weer tientallen jaren mooi en waterdicht is.

Dakrenovatie uitvoeren

Niets duurt eeuwig – en ook de beste daken raken uiteindelijk versleten. Dat ziet er niet alleen lelijk uit, maar kan ook de waterkerende werking en de dragende structuur van uw dak bedreigen.

Laat op tijd een dakrenovatie uitvoeren door D&N Dakwerken. Wij kunnen nieuwe dakbedekking leggen, de isolatie verbeteren en reparaties uitvoeren.

Uiteraard maken we in overleg met u eerst een plan voor de invulling van de klus.

Dakpannen vervangen

Dakpannen zijn praktisch en mooi om te zien, maar af en toe gaan ze kapot of worden ze vuil.

Onze dakwerkers vervangen gebroken en afgebrokkelde dakpannen, maken uw dak onder hoge druk vrij van aanslag en mos, en controleren of het dak bestand is tegen lekkages.

We komen graag eenmalig langs – maar u kunt bij ons ook een regeling treffen voor regelmatig periodiek onderhoud.

Zink en loodwerk aanbrengen

Zink en lood zijn veelzijdige en sterke materialen, die bovendien goed op maat gemaakt kunnen worden.

D&N Dakwerken stuurt graag een dakwerker in Nijkerk om uw bestaande metalen dakgoten en waterafvoer na te kijken en te repareren. We kunnen ook volledig nieuwe structuren op maat maken en aan uw dak monteren.

Daarna geniet u van een waterdichte, aantrekkelijke en weersbestendige structuur met een hoge levensduur.

Dakgoten repareren en vervangen

Dakgoten zijn belangrijke onderdelen voor de waterafvoer van een dak. Dakgoten kunnen echter gaan lekken, scheuren of verzakken.

Ook kan zich vuil (gevallen bladeren, stenen, takken) in de goten en in de regenpijp ophopen, waardoor er overstroming of lekkage optreedt.

D&N Dakwerken reinigt uw dakgoten, repareert beschadigingen en kan eventueel vervangende dakgoten aanbrengen.

Dakisolatie uitvoeren

Via het dak gaat veel warmte uit de woning verloren. Daardoor krijgt u hogere stookkosten, zit u met koude voeten en treedt er sneller vochtschade op.

Wij beschikken over de juiste kennis om uw dak van binnen uit of van buiten af perfect te isoleren. Dat scheelt geld, voorkomt schade en verhoogt bovendien de waarde van uw woning.

De prijzen van een dakdekker in Nijkerk

Elke klus aan het dak is anders. Daarom, en omdat we een brede reeks werkzaamheden aanbieden, kunnen we op afstand geen goede schatting van de kosten geven.

De uiteindelijke kosten hangen af van een paar factoren – onder andere van het oppervlakte (m3), de gekozen materialen (dakbedekking, isolatie, dakgoten) en de tijd die de uitvoering kost.

Wij komen graag bij u langs om de situatie van uw dak te bekijken en na te gaan welke werkzaamheden de beste oplossing voor u bieden! Op basis van dit bezoek maken we dan graag een gratis en vrijblijvende offerte op maat voor u.

Wat is de werkwijze van D&N Dakwerken?

Als u ons inschakelt, werken we altijd volgens onderstaand schema. Simpel, betrouwbaar en effectief.

1. Wij komen kijken naar uw dak

We sturen graag een dakdekker naar Nijkerk om de toestand van uw dak te controleren. In overleg met u maken we daar een afspraak voor, waarbij we kijken welke werkzaamheden aan te raden zijn.

Dit huisbezoek is gratis en vrijblijvend – en dat geldt ook voor de offerte op maat, die we na afloop voor u kunnen opstellen.

2. Wij werken op tijden die we samen met u plannen

Natuurlijk moeten werkzaamheden aan uw dak zo min mogelijk overlast opleveren. We plannen daarom samen met u de data en de tijden dat we aan uw dak komen werken. Dit is een service die onze klanten erg op prijs stellen.

3. Wij werken met eersteklas materiaal

Of we nou nieuwe dakpannen leggen, een zinken dakgoot monteren of bitumen op het dak branden – wij werken uitsluitend met KOMO-gecertificeerde materialen van uitstekende kwaliteit.

Omdat wij vertrouwen hebben in ons werk en in de levensduur van onze materialen, heeft u altijd 10 jaar garantie op het werk. Voor bepaalde producten geldt zelfs een garantietermijn van 30 jaar.

Vraag direct een offerte aan bij D&N Dakwerken

Klinkt D&N Dakwerken als een bedrijf waar u vertrouwen in heeft? Neem contact met ons op. We bezoeken u graag in Nijkerk om de mogelijkheden voor werk aan uw dak te bekijken. Daarna leveren we u een gratis en vrijblijvende offerte. Aarzel niet – duizenden tevreden klanten gingen u al voor.

Afspraak bij u op locatie?

Wij komen graag bij u langs voor een offerte op maat.