fbpx

Dakdekker Putten

Voor problemen aan uw dak gaan wij graag ’t dak op. D&N Dakwerken uit Putten levert u de beste kwaliteit en service. Ook voor spoed zijn wij bereikbaar. Neem vandaag nog contact met ons op.

Het dak is een van de meest essentiële onderdelen van uw huis. U wilt dan uiteraard dat dit belangrijke deel ook goed in orde is. Niet alleen kan er af en toe iets stuk zijn aan een dak, ook moet het dak zo nu en dan eens even goed onder handen genomen worden wat betreft onderhoudswerkzaamheden. Wanneer er dan eens iets mankeert, dan is dat extra vervelend. Ook dan moet er altijd een ingreep plaatsvinden. In de regio Putten en omstreken wilt u dan uiteraard de meest ervaren dakdekker die u maar kunt vinden. Nu, dan bent u op de juiste plaats beland!

over DN Dakwerken

De beste dak-specialist in Putten en omstreken!

Wij zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in renoveren, repareren en onderhoudswerkzaamheden wat daken betreft. Wij kijken eerst grondig naar wat er voor uw dak nodig is, en dan kijken we vervolgens naar de beste oplossing voor uw dak. Want dat is ook weer zo, ieder dak is anders. En ieder dak dat onder handen genomen moet worden daar moeten vakmensen aan te pas komen.

Wij opereren voor zowel particulieren als bedrijven, wij hebben al vele mensen in Putten blij gemaakt. Zowel de licht hellende daken als de platte daken kunnen goed en grondig onder handen worden genomen. Of u nu kampt met daklekkage, behoefte aan een dakrenovatie of benodigde dakonderhoud werkzaamheden. U kunt het zo breed niet bedenken wat uw dak betreft en u kunt ons het dak op sturen.

Waarom kiezen voor D&N Dakwerken in Putten?

  • Wij beschikken over ervaren medewerkers die voorzien zijn van genoeg ervaring om alle dak klussen te kunnen klaren. Wij bieden 10 jaar garantie bij iedere klus, en de medewerkers binnen ons bedrijf zijn gecertificeerd. U kunt dus rekenen op kwaliteit. Wij willen iedere klant tevreden stellen, en dan proberen wij ook de best mogelijke kwaliteit te leveren. Perfectie bestaat in geen enkel geval, maar wij zijn in staat om dit te naderen!
  • Wij komen geheel kosteloos bij u langs om u te helpen bij het vinden van de juiste dak oplossing. Wij denken met u mee, en bij ons staan uw wensen voorop. Wij kijken allereerst naar wat voor uw dak het beste is. Wij denken dus mee. Daarnaast kunt u kosteloos een offerte op maat ontvangen.
  • Wat is er nu fijner dan dat er altijd iemand klaar staat om te hulp te schieten? Dat is nu precies wat D&N dakwerken voor u doet! Ook in putten staan wij dag in dag uit, 24/7 voor u klaar om elk probleem op te lossen. Dit doen wij middels onze spoedservice. Wanneer u bijvoorbeeld een lekkend dak heeft, dan hoeft u maar één telefoontje te plegen en wij zijn al onderweg.
  • De liggen van onze hoofdvesting ligt centraal in Nederland, en voor u nog interessanter, relatief dicht bij Putten. Hierdoor kunnen wij altijd snel op locatie zijn en snel en goed opereren. Ook wanneer u vragen heeft of op gesprek wilt over een oplossing voor uw dak, dan zijn wij vanwege onze gunstige ligging ten opzichte van Putten snel ter plaatse.

Bekijk ons werk in Putten

Fraai bitumen dak in Putten

Dit dak van een veranda in Putten hebben we voorzien van bitumen dakbedekking. Onder de bitumen dakbedekking is isolatie aangebracht en de lijst is voorzien van prachtig zinkwerk.

Welke dakdekkers diensten verlenen wij in Putten?

D&N beschikt over de juiste kennis om ieder dak te kunnen voorzien van de beste dakbedekking. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om het branden van dakleer, een dak lekkage of het repareren van een plat dak.

Dakonderhoud

Wanneer wij bezig zijn met het onderhouden van uw dak dan controleren we deze op slijtage en mogelijke beschadigingen. Slijtage ontstaat door de jaren heen, hier ontkomt u niet aan. Wij kunnen periodiek onderhoudswerkzaamheden uitvoeren voorkomt u eventuele grote lekkages.

Daklekkage

Er is geen enkele lekkage die wij niet opsporen. Wij gaan op zoek naar de bron en wij zorgen voor een goede en bijpassende oplossing om eventuele problemen in de toekomst te voorkomen. In sommige gevallen moet de gehele dakbedekking worden vervangen. In andere gevallen is het dichtbranden van een aantal scheurtjes voldoende.

Dakrenovatie

Ook een dak is zo nu en dan eens een keer aan vernieuwing toe. Op een gegeven moment beschermt het dat niet meer zoals deze dat eerst wel deed. U kunt er met renovatie nooit te vroeg bij zijn en ook dan staat D&N dakwerken paraat.

Dakreparatie

Er is niets zo vervelend als schade aan het dak. Dan is een dak reparatie echt een nodige ingreep. Veel mensen worden hiermee geconfronteerd vanwege een hevige storm en voorwerpen die tegen het dak aankomen. Met een dak reparatie kunnen wij een oplossing bieden. Wij sporen de beschadiging op, en deze zal per direct worden hersteld.

Bitumen dakdekking

Bitumen dakdekking is voor platte daken het meest geschikt. Zo zorgt men namelijk voor betere waterdichtheid. Het kan zijn dat deze aan vervanging toe is omdat deze versleten is. Dan vervangen wij deze maar al te graag. Wij hebben al veel bedrijven en particulieren geholpen met een Bitumen dakdekking.

Dakgoten

Reparatie nodig aan de dakgoot, geen probleem. Ook een dakgoot kan wel eens kuren hebben. Deze kan beschadigen of zelfs breken in sommige gevallen. Geen enkel probleem. Een nieuwe dakgoot, of een reparatie aan de dakgoot is zo gepiept!

Vraag direct een offerte

Het is niet heel eenvoudig om prijzen te melden voor iedere reparatie. Ieder dag is verschillend. Het is helemaal afhankelijk hoe groot de schade is en wat voor een soort dat er in het spel is. U kunt wel direct kosteloos een offerte aanvragen. Dan kunnen wij gelijk melden wat het u ongeveer gaat kosten.

Afspraak bij u op locatie?

Wij komen graag bij u langs voor een offerte op maat.