fbpx

Dakdekker Harderwijk

Uw dak renoveren of een lekkage verhelpen? Stuur ons ’t dak op. Als dakdekker in Harderwijk leveren wij u de beste kwaliteit en service. Wilt u een offerte op maat? Wij komen graag bij u langs. Vraag nu een offerte aan.

Dakdekker in Harderwijk – Eerlijk en Persoonlijk

D&N Dakwerken is een dakdekkersbedrijf uit Harderwijk die streeft naar de beste kwaliteit en uitstekende service. Met meer dan 15 jaar ervaring bieden wij de juiste oplossing voor uw dak. Of het nu gaat om het repareren van een lekkage op een schuur of garagedak, of het renoveren van een bedrijfshal. Ons team staat klaar voor particulieren, aannemers, bedrijven en VVE’s.

Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen zodat wij voor nieuwbouw en renovatie altijd 10 jaar garantie kunnen garanderen. Overweegt u een nieuw dak of dakrenovatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Als dakdekker in Harderwijk helpen wij u bij:

Kies voor D&N Dakwerken uit Harderwijk

Wij onderscheiden ons door optimale service te verlenen en de beste kwaliteit te leveren. Heeft u interesse in één van onze diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen. Waarom u verder moet kiezen voor D&N Dakwerken?

  • Eerlijk en betrouwbaar advies;
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gratis en vrijblijvende offerte op maat;
  • Hoge gemiddelde beoordeling via Klantenvertellen;
  • 10 Jaar garantie op renovaties;
  • Erkende werknemers en hoogwaardige materialen.

Wat kost een dakdekker in Harderwijk?

Er spelen veel factoren mee bij het bepalen van de prijs en daarom is het lastig om vooraf een prijs te geven. Hoe meer vierkante meters, hoe lager de prijs en hoge daken zijn duurder om te renoveren dan makkelijk begaanbare daken.

Geef bij ons aan wat u aan uw dak wilt laten doen, dan berekenen we graag een exacte prijs voor u. Vraag een offerte aan via ons offerte formulier en één van onze medewerkers komt vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Tip: Geef bij het opvragen van de prijsberekening zo veel mogelijk informatie over het dak en de benodigde werkzaamheden, zodat we u zo goed mogelijk kunnen informeren

Wat klanten over ons zeggen

Snelle service, prima resultaat

Bedankt voor het snelle klaren van deze klus. Binnen 2 dagen was de lekkage verholpen. Tof dat ik even de [...]
- Ermelo

Geweldige service

De communicatie en planning was uitstekend. 3 weken na moment van de aanvraag, zijn twee platte daken gerepareerd en voorzien van [...]
- Amersfoort

Snelle, nette en vriendelijke service!

Onze ervaring is erg goed. Wij hebben via vrienden de gegevens van D&N gekregen. Op maandag is er een team [...]
- Harderwijk
9,3 59 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 maanden geleden

Projecten waar we trots op zijn

De werkwijze van D&N Dakwerken

Als dakdekker in Harderwijk hanteren wij een bepaalde werkwijze om de optimale kwaliteit te garanderen.

1. Opname en advies

Wanneer u een aanvraag doet voor een renovatie, komen wij vrijblijvend bij u langs voor een inspectie. Samen bespreken we de mogelijkheden en geven wij u advies over de juiste dakoplossing. Vervolgens wordt er een offerte opgesteld die u binnen 7 werkdagen ontvangt.

2. Uitvoering

Afhankelijk van onze planning worden de werkzaamheden in overleg met u ingepland. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden proberen wij zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Wanneer een opdracht spoed heeft vanwege lekkage, plannen wij de werkzaamheden zo snel mogelijk in.

3. Controle

Het dak wordt na oplevering direct gecontroleerd. Hierdoor houden wij de kwaliteit hoog en kunnen wij u vakwerk garanderen. Bij renovaties of nieuwbouw krijgt u altijd 10 jaar garantie. Heeft u binnen deze 10 jaar een mankement aan uw dak? Dan komen wij direct langs om dit op te lossen.

Welke dakdekkers diensten bieden wij in Harderwijk?

U wilt kunnen vertrouwen op een betrouwbare en ervaren dakdekker. Goede communicatie, uitvoering en controle zijn essentieel voor een goed eindresultaat. D&N Dakwerken heeft de volgende specialisaties:

Platte daken

Is uw platte dak toe aan renovatie vanwege slijtage of ouderdom? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om dit te herstellen. Er zijn verschillende dakbedekkingen die wij toepassen in de vorm van stroken en banen welke worden aangebracht op de huidige dakbedekking of die nieuw worden geplaatst.

Afhankelijk van de situatie zijn er verschillende dakbedekkingen die worden gebruikt. Zo werken wij met bitumen, PVC en EPDM, die elk zo haar voor- en nadelen heeft. Bij een dakinspectie bij u op locatie, adviseren wij u hier graag over.

Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking wordt al jaren toegepast voor platte en licht hellende daken en is een buitengewoon sterk en slijtvast product. In de meeste gevallen wordt bitumen dakbedekking geplakt door middel van een brander. Doordat dit type dakbedekking zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot een duurzaam product met een levensduur van 25-30 jaar, heeft het een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

over DN Dakwerken

PVC dakbedekking

PVC daken worden steeds vaker toegepast en is geschikt voor grotere oppervlaktes zoals bedrijfshallen. Het heeft in tegenstelling tot bitumen een langere levensduur, is milieuvriendelijker en heeft een brandveilige verwerking.

EPDM dakbedekking

EPDM is een waterdichte rubbersoort die geschikt is voor platte daken. Het product is milieuvriendelijk, heeft een lange levensduurverwachting en is wortelbestendig. EPDM is te verlijmen maar kan ook losliggend geballast worden.

Dakisolatie

Bent u van plan uw dak te laten isoleren in Harderwijk voor een warmer huis en lagere energierekening? Dan adviseren wij u graag. Door een inspectie wordt de huidige isolatiewaarde in kaart gebracht en kijken wij wat er voor nodig is om een hogere r-waarde te realiseren. Wij isoleren zowel platte als hellende daken met verschillende materialen. Zo wordt PIR isolatie gebruikt voor platte en hellende daken, Rockwool isolatie voor platte daken en Slimfix platen voor hellende daken.

Dakisolatie bij platte daken wordt steeds vaker toegepast in combinatie met witte dakbedekking. Witte daken weerkaatsen namelijk het zonlicht waardoor de binnentemperatuur koeler blijft.

Voor het isoleren van het dak is er een landelijke subsidie. Wanneer u twee of meer isolerende maatregelen laat uitvoeren, kunt u tot wel 30% van de kosten terugkrijgen. Bij één maatregel krijgt u zo’n 15% van de kosten terug.

Dakpannen

Is uw pannendak oud en versleten? Dan is het wellicht tijd voor nieuwe dakpannen. Het kan gaan om het vernieuwen van de dakpannen, het verstevigen van de dakconstructie of het aanbrengen van isolatie. Afhankelijk van het type pan, kunnen goed gelegde dakpannen wel meer dan 50 jaar mee gaan. Wij helpen u graag om de juiste dakpan te kiezen in de stijl van uw woning.

Ook de bijbehorende werkzaamheden bij een dakpanrenovatie kunnen wij uitvoeren. Denk hierbij aan het renoveren van de houten omlijsting, de dakgoten of de dakramen.

Dakpan renovatie

Lood- en zinkwerk

Bij het aanbrengen van lood- en zinkwerk in Harderwijk helpen wij u graag. Of het nu gaat om het vernieuwen of het renoveren van het lood- en zinkwerk.

Zink wordt gebruikt voor dakgoten, deklijsten en regenwaterafvoeren en is een uiterst betrouwbaar product. Met de juiste afwerking heeft zink een levensduur tot wel 30 jaar. Naast dat zink een goed product is, zorgt het ook voor een prachtige afwerking van uw dak.

Lood wordt toegepast om vocht buiten te houden in muur en dakconstructies zoals gevels en schoorstenen. Het zorgt voor een betrouwbare afdichting die vochtschade voorkomt.

Periodiek dakonderhoud

Een dak is tegenwoordig meer dan een dak alleen. Zo worden er zonnepanelen en airco’s geplaatst. Er dak wordt vaker betreden waardoor onderhoud steeds belangrijker wordt. Heeft u een bedrijfshal of VVE en wilt u dakonderhoud laten uitvoeren in Harderwijk? Wij voeren jaarlijkse inspecties en reparaties uit waardoor u lekkage voorkomt en de levensduur van het dak verlengt. Door middel van een inspectierapport brengen wij de huidige status van het dak in kaart. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Dakveiligheid

Omdat er steeds vaker op het dak gewerkt wordt, is permanente valbeveiliging steeds vaker onmisbaar. Werken op daken is namelijk aan veel veiligheidsnormen gebonden. Wij voorzien daken van ankerpunten, klimvoorzieningen, veiligheidslijnen en permanente hekwerken.

Daklekkage

Heeft u een daklekkage in Harderwijk? Dan willen wij dit zo snel mogelijk verhelpen. Om verdere schade te voorkomen proberen wij altijd direct een oplossing te bieden. Mocht dit niet lukken, dan brengen wij een vrijblijvende offerte uit om de lekkage alsnog te herstellen.

Offerte aanvragen bij een dakdekker in Harderwijk

Wilt u een offerte aanvragen? Wij komen graag bij u langs voor advies en om de situatie te bekijken. Op basis van onze bevindingen maken wij een vrijblijvende offerte die u binnen 7 werkdagen ontvangt.
Vul ons offerteformulier in geef ons zoveel mogelijk informatie zodat wij de offerte aanvraag optimaal kunnen behandelen.

Afspraak bij u op locatie?

Wij komen graag bij u langs voor een offerte op maat.