fbpx

Dakdekker Amersfoort

Heeft u last van lekkage of wilt u uw dak laten renoveren? Uw dak is bij ons in goede handen. Vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Een vakkundige, ervaren en betrouwbare dakdekker in Amersfoort

D&N Dakwerken is een uiterst professioneel dakdekkersbedrijf in regio Amersfoort met een uitstekende reputatie. We leveren namelijk voortdurend werk van de allerbeste kwaliteit en we zorgen steeds voor een persoonlijke dienstverlening. Onze dakdekkers hebben meer dan 15 jaar ervaring in het vak en hebben voor elk probleem wel een gepaste oplossing. Of u uw dak nu wilt repareren, isoleren of een dakrenovatie wil, bij D&N Dakwerken uit Amersfoort kan het allemaal.

Als dakdekker in Amersfoort helpen wij u bij:

Waarom kiezen voor D&N Dakwerken uit regio Amersfoort?

Onze dakdekkers streven naar het beste resultaat en wij maken daarom enkel gebruik van het beste werkmateriaal. wij leveren vakwerk en bij D&N Dakwerken krijgt u daarom tien jaar garantie op alle renovaties en nieuwbouw.

Heeft u interesse in een nieuw dak of een vakkundige dakrenovatie? Aarzel dan niet langer en neem nu nog contact met ons op. Onze dakdekkers komen graag bij u langs om uw dak grondig te bekijken en de diverse mogelijkheden met u te bespreken.

  • Professioneel en betrouwbaar advies;
  • Eerlijk en vakkundig advies tijdens het hele traject
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Ontvang gratis een vrijblijvende offerte op maat;
  • Gemiddelde beoordeling met een 9+;
  • 10 Jaar garantie op renovaties;
  • Erkende werknemers en hoogwaardige materialen.

Wat kost een dakdekker in Amersfoort?

Omdat er veel factoren meespelen bij het bepalen van de prijs, is het lastig om vooraf een prijs te benoemen. Hoge daken waarbij een lift of steiger nodig is, zijn duurder om te renoveren dan makkelijk begaanbare daken. Ook is het dakoppervlakte bepalend voor de kosten van de renovatie. Hoe groter het oppervlakte, hoe lager de prijs.

Geef bij ons aan wat u aan uw dak wilt laten doen, dan berekenen we graag een exacte prijs voor u. Vraag een offerte aan via ons offerte formulier en één van onze medewerkers komt vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Tip: Geef bij het opvragen van de prijsberekening zo veel mogelijk informatie over het dak en de benodigde werkzaamheden, zodat we u zo goed mogelijk kunnen informeren.

Wat klanten over ons zeggen

Snelle service, prima resultaat

Bedankt voor het snelle klaren van deze klus. Binnen 2 dagen was de lekkage verholpen. Tof dat ik even de [...]
- Ermelo

Geweldige service

De communicatie en planning was uitstekend. 3 weken na moment van de aanvraag, zijn twee platte daken gerepareerd en voorzien van [...]
- Amersfoort

Snelle, nette en vriendelijke service!

Onze ervaring is erg goed. Wij hebben via vrienden de gegevens van D&N gekregen. Op maandag is er een team [...]
- Harderwijk
9,3 59 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 maanden geleden

Projecten waar we trots op zijn

De unieke aanpak van D&N Dakwerken

Bij D&N Dakwerken staat een hoge kwaliteit centraal. Onze dakdekkers hanteren daarom een doelgerichte werkwijze:

1. Opname en advies

Aan het begin van elke samenwerking voeren we een dakinspectie uit. Op deze manier krijgen we een duidelijk beeld van uw behoeftes en kunnen we u met professioneel advies bijstaan. We leggen u de verschillende mogelijkheden grondig uit en we geven aan welke oplossing het best bij uw situatie past. Binnen de zeven werkdagen ontvangt u vervolgens een vrijblijvende offerte.

2. Uitvoering

Bij het inplannen van de werkzaamheden brengen we u op de hoogte. Tijdens de werkzaamheden gaan we netjes te werk en veroorzaken we weinig of geen overlast. Daken die dringend hersteld moet worden, krijgt voorrang in onze planning.

3. Controle

Zodra de werkzaamheden afgelopen zijn, voeren we nog een laatste controle uit. Tijdens deze inspectie bekijken we de kwaliteit van het werk en kijken we na of elke taak correct is afgewerkt. Op deze manier verzekeren we ons van een optimaal resultaat, zodat we probleemloos tien jaar garantie kunnen aanbieden.

Welke dak werkzaamheden bieden wij aan in Amersfoort?

Een goede communicatie, een correcte uitvoering en een grondige controle van het werk zijn essentieel om vakwerk te leveren. Bij D&N Dakwerken combineren we deze efficiënte werkwijze bovendien met een ruim dienstenpakket:

Platte daken renovatie in Amersfoort

Is uw plat dak versleten of verouderd en is het aan renovatie toe? Onze dakdekkers beschikken over diverse mogelijkheden om deze schade te herstellen. Bij D&N heeft u de keuze uit verschillende soorten dakbedekking voor platte daken. U kunt voor bitumen, PVC of EPDM kiezen. Elk materiaal heeft unieke eigenschappen en brengt diverse voor- en nadelen met zich mee.

Tijdens een dakinspectie kijken we de staat van uw dak na en bepalen we welke dakbedekking geschikt is voor uw dak. Sommige producten kunnen we op de huidige dakbedekking aanbrengen, terwijl andere materialen in stroken of banen op het dak gelegd wordt.

Bitumen dakbedekking

Bij een plat dak denkt u waarschijnlijk meteen aan bitumen. Bitumen is een erg sterk en stevig materiaal dat al jarenlang op platte en licht hellende daken wordt geplaatst. Meestal wordt dit product met een brander op het dak geplakt. De prijs-kwaliteitverhouding van bitumen is indrukwekkend. Bitumen is de afgelopen jaren namelijk uitgegroeid tot een product met een levensduur van wel dertig jaar, terwijl de prijzen nog steeds erg aantrekkelijk zijn.

over DN Dakwerken

PVC dakbedekking

Voor grotere oppervlaktes, zoals het dak van een bedrijfshal of een magazijn, is PVC dakbedekking een uiterst geschikt materiaal. PVC is een erg milieuvriendelijk materiaal dat onderhoudsvriendelijk en brandveilig is. Bovendien heeft dit product, in vergelijking met bitumen, een langere levensduur.

EPDM dakbedekking

Een derde materiaal dat vaak als dakbedekking voor platte daken wordt gebruikt, is EPDM. EPDM is een wortelbestendige en milieuvriendelijke rubbersoort die goed tegen de weersinvloeden bestand is. Bovendien is dit product ook waterdicht en duurzaam. EPDM is makkelijk op het dak aan te brengen. U kunt het op het oppervlak verlijmen of u kan het losliggend ballasten.

Het plaatsen van dakisolatie

Dakisolatie brengt enorm veel voordelen met zich mee. Met de juiste dakisolatie profiteert u namelijk voortdurend van een aangename binnentemperatuur en drukt u de stookkosten aanzienlijk. Wij maken gebruik van diverse isolerende materialen, zodat wij zowel hellende als platte daken kunnen isoleren.

Voor de dakisolatie wordt aangebracht, komen we eerst bij u langs om de isolatiewaarde in kaart te brengen. Tijdens een dakinspectie kijken we ook meteen na hoe deze R-waarde geoptimaliseerd kan worden.

Als u over een plat dak beschikt, dan is het een goed idee om de dakisolatie met witte dakbedekking te combineren. Een wit oppervlak weerkaatst het zonlicht, waardoor uw woning zelfs bij de hoogste temperaturen fris aanvoelt.
In Nederland krijgt u voor dakisolatie landelijke subsidies. Voor één isolerende maatregel krijgt u zo’n 15% van de kosten terug. Voor twee of meer isolatiemaatregelen kunt u zelfs 30% van het totaalbedrag terugvorderen.

Herstellen en renoveren van pannendaken

Schade aan een pannendak betekent meestal dat de dakpannen vernieuwd moeten worden. In sommige gevallen moet de dakconstructie echter verstevigd worden of moet de isolatie beter aangebracht worden.

Bij het vervangen van de dakpannen staan de dakdekkers van D&N Dakwerken u graag met professioneel advies bij. Wijgeven aan welke oplossingen geschikt zijn voor uw dak, zodat u voor lange tijd van uw nieuwe pannendak kan profiteren. Het is bovendien ook belangrijk dat u voor een dakpan kiest die bij de stijl van uw woning aansluit.

Tijdens een pannendak renovatie moeten er vaak heel wat bijbehorende werkzaamheden uitgevoerd worden, zoals het renoveren van de dakramen of het herstellen van de dakgoten. Bij D&N Dakwerken hebben we jarenlange ervaring met deze taken en we nemen deze klussen dan ook graag voor onze rekening.

Dakpan renovatie

Renovaties of herstel van het lood- en zinkwerk

Ook voor het aanbrengen, het renoveren of het vernieuwen van het lood- en zinkwerk kan u de dakdekkers van D&N Dakwerken in Amersfoort inschakelen. Het lood- en zinkwerk vormt de basis van het dak. Lood is namelijk een materiaal dat vaak wordt gebruikt om vocht uit de muren en de gevels te houden. Door lood in de muur of in het dak te verwerken, ontstaat er een waterdichte afdichting waarmee u ernstige lekkages en vochtschade voorkomt.

Zink is dan weer een erg betrouwbaar en flexibel materiaal dat meestal in dakgoten en regenwaterafvoeren zit. Zink is een erg duurzaam product dat zo’n dertig jaar meegaat. Bovendien heeft zink een erg authentiek karakter en geeft het uw dak een mooie uitstraling.

Periodiek dakonderhoud

Tegenwoordig wordt het dak voor zeer diverse doeleinden gebruikt. Zo wordt het dak bijvoorbeeld ook gebruikt om zonnepanelen en airco’s op te plaatsen. Dit betekent echter ook dat het dak vaker betreden wordt en dat u meer aandacht aan het dakonderhoud moet besteden.

Bij D&N Dakwerken in Amersfoort voeren we regelmatig dakinspecties bij particulieren, bedrijven en VVE’s uit. We controleren het dak erg zorgvuldig en we stellen vervolgens een gedetailleerd inspectierapport op. Door regelmatig een dakonderhoud te laten uitvoeren, voorkomt u ernstige schade en verlengt u de levensduur van het dak. U hebt op deze manier steeds een duidelijk beeld van de staat van uw dak en u komt op geen enkel moment voor onverwachte kosten te staan.

Valbeveiliging aanbrengen

Werken op hoogtes brengt heel wat risico’s met zich mee en zijn daarom aan bepaalde veiligheidsnormen verbonden. Onze dakdekkers in Amersfoort maken gebruik van permanente hekwerken, ankerpunten, veiligheidslijnen en klimvoorzieningen om uw dak op een veilige manier af te bakenen. Op deze manier verlopen de werkzaamheden op een zeer veilige manier en is de kans op ongevallen miniem.

Daklekkages herstellen

Hebt u last van een daklekkage in Amersfoort? Neem dan meteen contact met onze dakdekkers op. Ze komen zo snel mogelijk langs om de lekkage te herstellen. Daklekkages kunnen uw woning zeer ernstige schade toebrengen en moeten meteen gerepareerd worden. Onze dakdekkers gaan op zoek naar de oorzaak van het probleem, zodat u in nabije toekomst geen last van lekkages meer hebt.

Offerte aanvragen bij een dakdekker in Amersfoort

Ontvangt u graag meer informatie over onze diensten? Neem dan meteen contact met ons op via onderstaand formulier. Onze dakdekkers plannen meteen een bezoek in, zodat we uw dak en uw situatie beter kunnen bekijken. Na deze eerste inspectie ontvangt u bovendien binnen de zeven werkdagen gratis een vrijblijvende offerte op maat.

Afspraak bij u op locatie?

Wij komen graag bij u langs voor een offerte op maat.