fbpx

Dakisolatie

Tijdens het renoveren of vervangen van uw dak mag een goede dakisolatie niet vergeten worden. Gemiddeld gaat 25% van de warmte in een huis namelijk verloren via het dak. Een goed geïsoleerd dak zorgt voor een warme woning en een lagere energierekening. Dakisolatie is dan ook een slimme investering waar u alleen maar voordeel uit haalt.

Het belang van goede dakisolatie

Goede dakisolatie houdt de warmte binnen tijdens de wintermaanden en zorgt voor een frisse woning in de zomer. Door het dak te bedekken met isolatiemateriaal geniet u dan ook steeds van een aangename temperatuur in uw huis en kan u honderden euro’s op uw energierekening besparen. Het is wel belangrijk dat de isolatie nauwkeurig geplaatst wordt. Bij D&N Dakwerken werken we dan ook alleen met ervaren vakmannen en het beste isolatiemateriaal. We zorgen ervoor dat de isolatie professioneel aangelegd wordt, zodat de warmte op geen enkel moment kan ontsnappen en de dakconstructie niet gaat rotten.

De voordelen van dakisolatie door D&N Dakwerken

  • Energiebesparing: Een goede dakisolatie zorgt voor een indrukwekkende energiebesparing van wel honderden euro’s per jaar;
  • Warmte: Een goed geïsoleerd dak laat geen warmte ontsnappen en houdt de koude binnen, zodat u altijd van een aangename temperatuur in uw woning geniet;
  • Milieuvriendelijk: Met een goede dakisolatie bespaart u energie en verbruikt u minder gas. Dakisolatie heeft dan ook een positieve impact op het klimaat;
  • Professionele montage: D&N Dakwerken heeft jarenlange ervaring in het aanleggen en het verbeteren van dakisolatie, waardoor we steeds voor een optimaal resultaat zorgen.

Recente projecten met dakisolatie

Hoe brengen we dakisolatie aan

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we dakisolatie zowel op een plat als op een hellend dak aanbrengen. Afhankelijk van het dak kiezen we ervoor om het dak aan de binnen- of aan de buitenzijde te isoleren. Het dak van binnenuit isoleren, is de goedkoopste en eenvoudigste manier om dakisolatie aan te brengen. Het dak aan de buitenkant isoleren, brengt iets meer werk met zich mee. Dakisolatie van buitenaf zorgt wel voor optimale resultaten en gaat langer mee. Tenslotte is het ook mogelijk om de zoldervloer te isoleren. Op deze manier bespaar je net zoveel energie als met dakisolatie, maar heb je iets minder materiaal nodig.

Start met verduurzamen en laat uw dak isoleren door D&N Dakwerken

Bij D&N Dakwerken is uw dak ons vak. Naast het plaatsen van dakisolatie kan u dan ook bij ons terecht voor heel andere diensten, gaande van het leggen dakpannen tot dakrenovaties en dakonderhoud. Onze ervaren en gecertificeerde dakwerkers kijken wat uw dak exact nodig heeft en zorgen vervolgens voor een gratis offerte op maat. Bovendien beschikken we ook over een spoedservice waar u 24/7 terecht kan. Dankzij de uitstekende dienstverlening van D&N Dakwerken wordt elk probleem meteen verholpen en verkeert uw dak dan ook steeds in een perfecte staat.

Afspraak bij u op locatie?

Wij komen graag bij u langs voor een offerte op maat.