fbpx

Dakdekker Dronten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf om uw dak te renoveren of om een daklekkage te herstellen? Schakel de dakdekkers van D&N Dakwerken dan in of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Een erkende en betrouwbare dakdekker in Dronten

D&N Dakwerken is een betrouwbaar en professioneel dakdekkersbedrijf in de omgeving van Dronten. Ons team gaat erg vakkundig te werk en streeft steeds naar het beste resultaat. We werken zowel met bedrijven als met VVE´s en particulieren samen en we beschikken over een gepaste oplossing voor elk dak. Of het nu gaat om het repareren van een daklekkage, het vervangen van een dakpan of het renoveren van het hele dak, bij D&N Dakwerken kan het allemaal.

Onze dakdekkers maken uitsluitend gebruik van het beste materiaal. We weten hoe goed de kwaliteit van ons werk is en we kunnen daarom zonder problemen tien jaar garantie op alle renovaties en nieuwbouwprojecten garanderen.

Denkt u aan een nieuw dak of moet uw huidig dak gerenoveerd worden? Bij D&N Dakwerken komen we graag bij u langs, zodat we de verschillende mogelijkheden rustig met u kunnen bespreken.

over DN Dakwerken

Welke dakdekkers diensten bieden wij in Dronten?

D&N Dakwerken is een zeer betrouwbaar bedrijf waar u uw dak met een gerust hart aan kan toevertrouwen. We hanteren steeds een zeer open communicatie en we werken elke opdracht netjes en gedetailleerd af. Wij bieden u de volgende specialisaties:

Platte daken

De dakbedekking van een plat dak kan op een gegeven moment schade oplopen. In dit geval is het erg belangrijk dat u dit zo snel mogelijk laat herstellen. Bij D&N Dakwerken beschikken we over diverse soorten dakbedekking voor platte daken.

Sommige materialen worden in de vorm van banen op de huidige dakbedekking aangebracht, terwijl andere producten dan weer opnieuw aangelegd moeten worden. Voor platte daken gebruiken we meestal bitumen, EPDM of PVC. Afhankelijk van de staat van uw dak en de situatie kiezen we voor een bepaald materiaal. Na een dakinspectie geven onze specialisten u graag deskundig advies.

Bitumen dakbedekking

Eén van de bekendste soorten dakbedekking voor platte daken is bitumen dakbedekking. Bitumen is een ontzettend sterk en slijtvast materiaal dat uw hele woning uitstekend tegen de verschillende weersomstandigheden beschermd. Bovendien heeft dit product de laatste jaren een enorme evolutie ondergaan en is het uitgegroeid tot een duurzaam materiaal met een lange levensduur. Als u op zoek bent naar een dakbedekking met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, dan is bitumen zeker een goede keuze.

PVC dakbedekking

Tegenwoordig ziet u steeds meer platte daken met een PVC dakbedekking. Zeker voor grotere oppervlaktes is PVC een uitstekende keuze. In vergelijking met bitumen gaat dit stevig materiaal langer mee, is het milieuvriendelijker en heeft een brandveilige verwerking.

EPDM dakbedekking

Ten slotte kan u ook voor EPDM kiezen. EPDM is een stevige en waterdichte rubbersoort met een lange levensduur. Bovendien is het een milieuvriendelijk materiaal dat wortelbestendig is. EPDM kan op twee verschillende manieren op een plat dak geplaatst worden. Het product kan op het dak verlijmd worden of met een losliggende ballastlaag op het dak gelegd worden.

Dakisolatie

De beste manier om van een aangename binnentemperatuur en lage energiekosten te profiteren, is door uw dak in Dronten te laten isoleren. Bij D&N Dakwerken werken we met diverse isolatiematerialen, zoals Rockwool of PIR-isolatie voor platte daken en Slimfix voor hellende daken.

Voor we aan het plaatsen van de isolatie beginnen, voeren we eerst een dakcontrole uit. Op deze manier krijgen we een duidelijk beeld van de huidige R-waarde en kunnen we bepalen hoe we een hogere isolatiewaarde kunnen verkrijgen.

Bij platte daken combineren we de dakisolatie erg vaak met een witte dakbedekking. Wit is namelijk een kleur die het zonlicht weerkaatst, waardoor de temperatuur in het huis steeds koel blijft.

Als u uw dak laat isoleren, hebt u recht op een landelijke subsidie. Als u één enkele isolerende maatregel toepast, krijgt u ongeveer 15% van de totale kosten terug. Bij twee of meer maatregelen kan u zelfs tot 30% van het totaalbedrag terugvorderen.

Dakpannen

Na verloop van tijd verouderen en verslijten pannendaken. Voor dit soort daken bestaan er verschillende oplossingen. Zo kan het zijn dat u de dakpannen moet vervangen, de isolatie weer opnieuw moet aanbrengen of de dakconstructie moet verstevigen.

Als u de dakpannen gaat vervangen, is het erg belangrijk dat u de dakpan zorgvuldig uitkiest. Een goede dakpan gaat namelijk meer dan 50 jaar mee en werkt uw woning op een prachtige en stijlvolle manier af.

Bij D&N Dakwerken in Dronten kunnen we trouwens ook de bijbehorende werkzaamheden zonder problemen uitvoeren. Ook als u de dakgoten, de dakramen of de houtenomlijsting wil renoveren, bent u bij ons aan het juiste adres.

Dakpan renovatie

Lood- en zinkwerk

Ook het lood- en zinkwerk van een dak moet op een gegeven moment gerenoveerd worden. Als ervaren en gespecialiseerde dakdekker in Dronten nemen wij ook deze taak graag voor onze rekening.

Zink is een stevig materiaal dat vaak in een dakgoot, deklijst of regenwaterafvoer verwerkt wordt. Dit betrouwbaar product is namelijk erg flexibel en heeft een levensduur van meer dan 30 jaar. Bovendien ziet zink er elegant uit en werkt het uw dak op een prachtige manier af.

Lood is dan weer een materiaal dat vaak gebruikt wordt om vocht buiten te houden. Door lood in de muren, de gevels of de schoorsteen te plaatsen, creëert u een zeer stevige afdichting waarmee u vochtschade voorkomt.

Het lood- en zinkwerk beïnvloedt de kwaliteit van uw dak enorm. Het is dan ook erg belangrijk dat u dit deel van het dak goed verzorgd en tijdig laat herstellen of renoveren. Bij D&N hebben we jarenlange ervaring met het lood- en zinkwerk en weten we hoe we deze materialen op een efficiënte manier kunnen vernieuwen.

Periodiek dakonderhoud

Een dak wordt tegenwoordig voor zeer uiteenlopende doeleinden gebruikt. Denk maar aan de zonnepanelen en de airco’s die op het dak geplaatst worden. Omdat het dak steeds vaker gebruikt wordt, is een regelmatig dakonderhoud van groot belang. Op deze manier bent u namelijk zeker dat de kwaliteit van uw dak behouden blijft en vermijdt u ernstige schade.

Bij D&N Dakwerken weten we hoe belangrijk het dakonderhoud is en we voeren dan ook regelmatig inspecties uit. Na deze controle noteren we al onze bevindingen in een inspectierapport, zodat we een duidelijk beeld krijgen van de staat van het dak. Eventuele herstellingen of renovaties voeren we ook meteen uit. Op deze manier kan u lekkages voorkomen en verlengt u de levensduur van uw dak aanzienlijk.

Dakveiligheid

Aangezien een dak steeds vaker gebruikt wordt, betekent dit ook dat de dakveiligheid steeds belangrijker wordt. Een permanente valbeveiliging mag dan ook niet op uw dak ontbreken. Bij D&N Dakwerken beschikken we over alle nodige elementen om ervoor te zorgen dat uw dak aan alle veiligheidsnormen voldoen. We kunnen bijvoorbeeld ankerpunten, veiligheidslijnen, klimvoorzieningen en permanente hekwerken op het dak plaatsen.

Daklekkage

Heeft u een daklekkage in Dronten? Een daklekkage kan uw woning ernstige schade toebrengen. Zodra u vermoedt dat uw dak lekt, neemt u best meteen contact met ons op. Op deze manier vermijdt u lelijke vochtplekken en brengt u de funderingen van uw woning niet in gevaar. Onze specialisten gaan meteen op zoek naar de oorzaak van het probleem en doen er alles aan om het lekkage zo snel mogelijk te verhelpen.

Waarom is dakdekkersbedrijf D&N Dakwerken in Dronten een uitstekende keuze?

  • Professioneel, eerlijk en betrouwbaar advies
  • Een erkende dakdekker met meer dan 15 jaar ervaring
  • Gecertificeerde dakdekkers en het beste werkmateriaal
  • Een klanttevredenheid van 9,3
  • Werk van de beste kwaliteit
  • Tien jaar garantie op elk nieuwbouwproject of elke renovatie
  • We maken gratis een vrijblijvende offerte op maat

De aanpak van D&N Dakwerken

Als dakdekker in Dronten streven we steeds naar het beste resultaat. Om optimaal te kunnen werken, hanteren we een zeer gestructureerde en efficiënte werkwijze:

1. Opname en advies

Zodra we een aanvraag voor een renovatie of andere werkzaamheden ontvangen, plannen we meteen een vrijblijvende dakinspectie in. Op deze manier kunnen we uw dak grondig controleren en kunnen we ook meteen de diverse mogelijkheden met u bespreken. Zodra we een gepaste oplossing hebben uitgekozen, sturen we u binnen de zeven werkdagen gratis een vrijblijvende offerte toe.

2. Uitvoering

Eens u de offerte heeft goedgekeurd, plannen we de werkzaamheden in. Opdrachten die dringend uitgevoerd moeten worden, zoals het herstellen van een daklekkage, geven we prioriteit. We voeren alle werkzaamheden steeds netjes uit en we proberen zo min mogelijk overlast te veroorzaken.

3. Controle

Kwaliteit staat centraal bij D&N Dakwerken. Na de werkzaamheden voeren we daarom steeds een controle uit. Dankzij onze jarenlang ervaring en onze unieke aanpak leveren we steeds vakwerk en kunnen we dan ook zonder problemen tien jaar garantie voor elke renovatie of nieuwbouw aanbieden.

Offerte aanvragen bij een dakdekker in Dronten

Wilt u gebruik maken van één van onze dakdekkers diensten in Dronten en ontvangt u graag een offerte? Vul dan ons offerteformulier in. Onze specialisten komen zo snel mogelijk bij u langs en sturen u binnen de zeven werkdagen een vrijblijvende offerte op maat toe.

Afspraak bij u op locatie?

Wij komen graag bij u langs voor een offerte op maat.