Diensten

D&N Dakwerken beschikt over de kennis om ieder dak te voorzien van optimale dakbedekking. Of het nu gaat om het branden van dakleer, het repareren van een plat dak of het verhelpen van een daklekkage, D&N Dakwerken staat voor u klaar. Met meer dan 10 jaar ervaring en gekwalificeerde medewerkers kunnen wij u helpen met verschillende soorten dakdekkersklussen. Heeft u met spoed een dakdekker nodig vanwege een lekkage? Ook dan staan wij met onze spoedservice voor u klaar.

Hieronder vindt u onze diensten

dakonderhoud

Dakonderhoud

Met dakonderhoud controleren we uw dak op beginnende slijtage en beschadigingen, zoals gaatjes en scheurtjes in de dakbedekking, die ontstaan door steentjes of takken die tijdens een storm tegen uw dakbedekking slaan. Door uw dakonderhoud periodiek uit te laten voeren door D&N Dakwerken voorkomt u grote lekkages aan uw dak.

daklekkages

Daklekkages

Bij een daklekkage sporen wij de bron op en zorgen voor een snelle en passende oplossing om verdere schade aan uw dak te voorkomen. In sommige gevallen gaat het om het dichtbranden van een aantal gaatjes en scheurtjes en in andere gevallen moet uw dakbedekking vervangen worden.

dakrenovatie

Dakrenovatie

Is uw huidige dakbedekking aan vervanging toe omdat uw dakbedekking niet meer zo beschermend is als deze ooit was? Dan is het tijd voor een dakrenovatie. Een dakrenovatie kan beter te vroeg dan te laat gebeuren om lekkages aan uw dak te voorkomen.

dakreparatie

Dakreparatie

Heeft u schade aan uw dak? Dan is een dakreparatie noodzakelijk. Veel mensen krijgen te maken met beschadigingen aan het dak vanwege storm, regen of andere voorwerpen die tegen het dak komen. Een dakreparatie biedt in dit geval de oplossing. Wij zoeken de beschadigingen op uw dak en zullen deze herstellen.

bitumen dakbedekknig

Bitumen daken

Bitumen dakbedekking is de beste dakbedekking voor platte daken vanwege de blijvende waterdichtheid. Is uw bitumen dakbedekking aan vervanging toe omdat deze versleten is of in het einde zit van haar levensduur? Wij hebben al vele klanten, particulieren en bedrijven, voorzien van bitumen dakbedekking.

Afspraak bij u op locatie?

Wij komen graag bij u langs voor een offerte op maat.

Call Now Button