fbpx

Diensten

D&N Dakwerken beschikt over de kennis om ieder dak te voorzien van optimale dakbedekking. Of het nu gaat om het branden van dakleer, het repareren van een plat dak of het verhelpen van een daklekkage, D&N Dakwerken staat voor u klaar. Met meer dan 10 jaar ervaring en gekwalificeerde medewerkers kunnen wij u helpen met verschillende soorten dakdekkersklussen. Heeft u met spoed een dakdekker nodig vanwege een lekkage? Ook dan staan wij met onze spoedservice voor u klaar.

Hieronder vindt u onze diensten

dakrenovatie-uddel-alpuro

Bitumen daken

Bitumen dakbedekking is de beste dakbedekking voor platte daken vanwege de blijvende waterdichtheid. Is uw bitumen dakbedekking aan vervanging toe omdat deze versleten is of in het einde zit van haar levensduur? Wij hebben al vele klanten, particulieren en bedrijven, voorzien van bitumen dakbedekking.

dakrenovatie-zeewolde-4

Pannendaken

Een dak met dakpannen is na een bepaalde tijd aan vernieuwing toe. De dakpannen zijn vies en versleten, er zijn stukken vanaf gebroken, en het dak is niet meer waterdicht. Dan is het tijd om een nieuwe laag pannen te laten leggen, waarmee uw dakdekking weer helemaal intact is.

dakisolatie

Dakisolatie

Uw dak isoleren? Dat is een belangrijke stap bij het renoveren van uw dak. Wij realiseren dakisolatie voor zowel hellende als platte dakconstructies. Begin vandaag nog met het verduurzamen van uw bedrijf of woning. Een goede isolatie draagt namelijk bij aan een beter milieu en een lagere energierekening.

Zinken dakgoot foto 5

Dakgoten

Zijn uw dakgoten aan vervanging toe? Wij helpen u graag bij het maken van de juist keuze in dakgoten. Wij leveren zowel maatwerk zinken goten als standaard bakgoten. Één van onze specialisten komt graag bij u langs om toe te lichten wat er allemaal komt kijken bij het vervangen van uw dakgoten.

Dakrenovatie harderwijk 1

Witte daken

Witte reflectie dakbedekking weerkaatst ruim 80% zonlicht waardoor de ruimtes onder het platte dak gemiddeld 3-5 graden koeler zijn. Ook hebben uw zonnepanelen gemiddeld 9% hoger rendement omdat de temperatuur van witte dakbedekking minder warm wordt.

daklekkages

Daklekkages

Bij een daklekkage sporen wij de bron op en zorgen voor een snelle en passende oplossing om verdere schade aan uw dak te voorkomen. In sommige gevallen gaat het om het dichtbranden van een aantal gaatjes en scheurtjes en in andere gevallen moet uw dakbedekking vervangen worden.

dakrenovatie

Dakrenovatie

Is uw huidige dakbedekking aan vervanging toe omdat uw dakbedekking niet meer zo beschermend is als deze ooit was? Dan is het tijd voor een dakrenovatie. Een dakrenovatie kan beter te vroeg dan te laat gebeuren om lekkages aan uw dak te voorkomen.

dakreparatie

Dakreparatie

Heeft u schade aan uw dak? Dan is een dakreparatie noodzakelijk. Veel mensen krijgen te maken met beschadigingen aan het dak vanwege storm, regen of andere voorwerpen die tegen het dak komen. Een dakreparatie biedt in dit geval de oplossing. Wij zoeken de beschadigingen op uw dak en zullen deze herstellen.

dakonderhoud

Dakonderhoud

Met dakonderhoud controleren we uw dak op beginnende slijtage en beschadigingen, zoals gaatjes en scheurtjes in de dakbedekking, die ontstaan door steentjes of takken die tijdens een storm tegen uw dakbedekking slaan. Door uw dakonderhoud periodiek uit te laten voeren door D&N Dakwerken voorkomt u grote lekkages aan uw dak.

Afspraak bij u op locatie?

Wij komen graag bij u langs voor een offerte op maat.