fbpx

Dakdekker in Nunspeet nodig?

Als dakdekker in Nunspeet leveren wij u de beste kwaliteit en service. Voor spoedklussen zijn wij snel ter plaatse. Neem vandaag nog contact met ons op.

Op zoek naar een professionele dakdekker in Nunspeet?

U staat er misschien niet zo vaak bij stil, maar uw dak is één van de belangrijkste onderdelen van uw huis. Het houdt uw huis lekker warm en droog en zorgt ervoor dat u comfortabel in uw woning kunt wonen.

Als uw dak gebreken begint te vertonen is het belangrijk dat deze zo spoedig mogelijk worden verholpen. Maar ook periodiek onderhoud aan uw dak is van groot belang. Zo voorkomt u dat er bijvoorbeeld lekkage ontstaat. Ook zal elk dak uiteindelijk aan vervanging toe zijn.

Voor al deze werkzaamheden is het verstandig om een professionele dakdekker in te huren. Woont u in Nunspeet en zoekt u een goede dakdekker? Dan bent u bij D&N Dakwerken aan het juiste adres.

over DN Dakwerken

Waarom kiest u voor D&N Dakwerken in Nunspeet?

Omdat uw dak zo’n belangrijk onderdeel van uw huis is, snappen wij dat u er wel zeker van wilt zijn dat u een professional inhuurt. Daar kunt u bij D&N Dakwerken op vertrouwen.

  • Meer dan 10 jaar ervaring: Omdat wij al meer dan 10 jaar ervaring hebben met reparatie, renovatie, onderhoud en vervanging van platte daken en licht hellende daken, kunt u er bij ons zeker van zijn dat we de beste kwaliteit leveren.
  • 10 jaar garantie op ons werk: Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van ons werk en geven daarom maar liefst 10 jaar garantie. Zo weet u zeker dat u de komende jaren met een gerust hart kunt genieten van uw comfortabele woning met een stevig dak.
  • Gratis offerte: Voordat wij aan de werkzaamheden beginnen, zullen wij altijd een gratis offerte uitbrengen. Zo weet u precies welke werkzaamheden wij gaan uitvoeren en wat deze zullen kosten. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.
  • We staan 24/7 voor u klaar: Mocht u onverhoopt last krijgen van een lekkage of ander probleem en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Dan staan wij 24/7 voor u klaar. We komen dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen, zodat u er weer lekker droog bij zit.

Welke dakdekkers diensten leveren wij in Nunspeet?

D&N Dakwerken levert een aantal verschillende diensten in Nunspeet. Voor onderstaande dingen staan wij voor u klaar.

Daklekkage

Een lekkend dak is ontzettend vervelend en kan flinke schade aan de rest van uw woning veroorzaken. Wij snappen dat en staan daarom met onze 24/7 spoedservice altijd voor u klaar. We sporen het probleem op en verhelpen dat zo snel mogelijk.

Dakrenovatie

Daken zijn een kwetsbaar onderdeel van uw woning. Storm en regen, maar ook ouderdom kunnen uw dak flink verzwakken. Zodra u constateert dat uw dak gebreken begint te vertonen, is het verstandig om D&N Dakwerken in te schakelen voor een dakrenovatie. We verbeteren uw dak, zodat deze weer jaren mee kan. Door op tijd een dakrenovatie uit te laten voeren, voorkomt u schade aan de dakconstructie en bespaart u flink op de kosten.

Dakreparatie

Als uw dak beschadigd is, doet u er goed aan om D&N Dakwerken in te schakelen voor een dakreparatie. Onze vakmannen zijn specialisten in het repareren van platte daken en licht hellende daken met bitumen dakbedekking. Door tijdig een dakreparatie uit te laten voeren, zorgt u ervoor dat verdere schade aan het dak én de rest van de woning voorkomen wordt.

Bitumen dakbedekking

Bitumen is een erg sterk en waterdicht product. Niet voor niks ligt deze bitumen dakbedekking op meer dan 90% van de daken in Nederland. D&N Dakwerken werkt dan ook dagelijks met deze dakbedekking en weet alles over het plaatsen, renoveren en repareren van bitumen dakbedekking. Ligt er bitumen op uw dak, of zou u dat graag willen? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres.

Zinkwerk en dakgoten

Ook het zinkwerk en de dakgoten van uw woning zullen onderhouden moeten worden. En ook hier kan renovatie of reparatie bij nodig zijn. D&N Dakwerken weten ook over deze belangrijke onderdelen alles. Bij dakonderhoud zullen we ook altijd de dakgoten voor u nakijken, zodat we zeker weten dat ook hier geen verdere problemen zullen ontstaan.

Wat is de werkwijze van D&N Dakwerken in Nunspeet?

Voor wij op uw dak aan het werk gaan, zullen wij uw dak eerst komen inspecteren. Zo weten zowel u als wij wat er verwacht kan worden. We maken een inschatting van de benodigde werkzaamheden en brengen een scherpe offerte uit. Ook laten we weten wat de doorlooptijd van de klus zal zijn.

Vervolgens maken we graag met u een afspraak. Zo werken we aan uw dak als dat u het beste uitkomt. De daadwerkelijke werkzaamheden zullen we dus altijd in overleg met u uitvoeren. We leveren alleen de beste kwaliteit en bieden 10 jaar garantie. Zo zit u voorlopig weer met een gerust hart lekker warm en droog in uw fijne woning.

Vraag direct een offerte aan bij D&N Dakwerken

Heeft uw dak onderhoud of reparatie nodig? Of twijfelt u of er werkzaamheden aan uw dak nodig zijn? Maak dan een afspraak met ons en we komen graag langs om uw dak te bekijken. Zo kunnen wij de beste inschatting maken en brengen we een scherpe offerte uit. Zo weet u zeker dat u de beste prijs-/kwaliteitsverhouding krijgt!

Afspraak bij u op locatie?

Wij komen graag bij u langs voor een offerte op maat.