fbpx

Dakdekker in Ede nodig?

Onze gecertificeerde en professionele dakdekkers staan 24/7 voor u klaar. Heeft u een klus aan het dak? Neem contact met ons op.

Uw dakwerker Ede van D&N Dakwerken voert elke mogelijke werkzaamheid aan uw dak uit. Of het nou gaat om het vervangen van dakpannen, het isoleren van de dakconstructie of het repareren van de goot. We zijn beschikbaar voor zowel particulieren als voor bedrijven, en we bieden een spoedservice voor urgente klussen aan.

Uw dak is letterlijk uw bescherming tegen de boze buitenwereld. Een mankement aan de dakdekking, de waterafvoer of de constructie kan dan ook erg onaangenaam wezen. Zekers als het probleem optreedt tijdens slecht weer. Dan is van belang dat uw dak snel gerepareerd wordt. Een dakdekker Ede kan snel ingrijpen en bovendien de conditie van uw dak nauwkeurig inschatten, om nieuwe problemen te voorkomen.

over DN Dakwerken

Waarom kiezen voor D&N Dakwerken in Ede?

  • Wij komen bij u in Ede langs voor een dakinspectie en maken een gratis offerte op maat.
  • Wij plannen samen met u de uit te voeren dakwerken in.
  • Onze dakdekkers zijn gecertificeerd, en wij gebruiken alleen eersteklas materialen.
  • U heeft na afloop 10 jaar garantie op elke klus.

U kan bij D&N Dakwerken terecht voor de volgende werkzaamheden

Er kan een hoop aan de hand zijn met een dak. Vaak weet u zelf niet direct wat er de bron van de problemen is, en wat er gedaan kan worden om het mankement duurzaam te verhelpen. Soms is het bovendien een betere keuze om renovatie uit te voeren dan aan te blijven modderen met het herstellen van een oud, versleten dak.

D&N Dakwerken in Ede kan snel en tot in de puntjes nagaan wat er aan de hand is, en welke werkzaamheden aan te raden zijn. Wij kunnen voor u onder andere de volgende karweien uitvoeren.

Dakpannen vervangen

Dakpannen zijn mooie en goedkope elementen om een dak mee te bedekken. Maar ook dakpannen slijten – na enkele tientallen jaren kunnen ze gaan afbrokkelen of breken. En in een flinke herfststorm kunnen ze zelfs van het dak afwaaien. Onze dakdekker Ede controleert uw dakpannen, legt nieuwe exemplaren in een matchende kleur, en adviseert u over de te verwachten levensduur van uw dakpannen.

Een lekkage verhelpen

Door versleten dakbedekking, afgewaaide dakpannen of een kapotte goot kan er opeens een lekkage ontstaan. Bij een flinke regenbui komt er vervolgens flink wat regenwater uw woning binnen, wat voor overlast en een flinke schadepost zorgt. Laat uw dak periodiek nakijken door onze dakdekker Ede en voorkom daarmee zo’n situatie. En onthoud dat wij voor een spoedeisende lekkage zijn wij 24/7 bereikbaar zijn.

De dakgoten repareren en vervangen

Een lekkende dakgoot kan veel narigheid met zich meebrengen. Het water lekt uw tuin in, of erger nog, komt de woning binnen. Snel een solide oplossing leveren bij kapotte, lekkende of verzakte dakgoten is één van de specialiteiten van D&N Dakwerken. We kunnen ter plekke goten en regenpijpen solderen, reinigen of vervangen. Daarna werkt de hemelwaterafvoer van uw huis weer volmaakt.

Een complete dakrenovatie

Soms zit er niks anders op: er moet een groot deel van het dak worden vervangen, omdat het over de hele linie versleten is. Dat is dan een betere oplossing dan elk jaar nieuwe, dure reparaties te laten uitvoeren.

Onze dakdekkers in Ede vertelt u eerlijk wanneer een renovatie de beste keuze is. Het kan dan gaan om vervanging van de deklaag, maar ook van de dakplaten en/of dakbalken.

Bitumen dakbedekking leggen

Bitumen dakbedekking is een buitengewoon handige oplossing voor dakwerken op platte of licht hellende daken. Het materiaal is licht maar bestand tegen schade, en heeft een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Bitumen is bovendien eenvoudig en snel te leggen, en kan meerdere malen gerepareerd en bijgewerkt worden. D&N Dakwerken legt op verzoek nieuw bitumen op uw dak om een eenvoudig en waterdichte bedekking te creëren.

Zink en loodwerk

Zink en loodzijn stevige en duurzame materialen om op het dak te gebruiken. Ze zijn goed bestand tegen de invloed van regen, zon en vorst. Op het dak gebruiken wij ze om hoeken netjes in orde te maken, een goede lekvrije waterkering te vormen en bestaande schade af te dekken.

Ook volledige dakbedekkingen van één van deze metalen worden elk jaar populairder.

Uw dak (opnieuw) isoleren

Isolatie zorgt niet alleen voor een fijnere temperatuur in de bovenste verdieping van uw huis. Het haalt ook de stookkosten flink omlaag. Een nieuwe dakisolatie heeft u meestal al na een paar jaar terugverdiend – en daarna gaat u netto geld verdienen.

Bovendien verhoogt het laten aanbrengen van isolatie altijd de verkoopwaarde van uw huis!

Wat kost een dakdekker in Ede?

Elke klus aan een dak is maatwerk. Wij stellen daarom graag een gratis offerte voor u op, die volledig op uw situatie is toegesneden.

In onze offerte kunt u exact zien welke werkzaamheden, arbeidsuren en materiaalkosten voor u het beste resultaat zullen opleveren en wat de klus moet kosten.

Wat is de werkwijze van D&N Dakwerken?

Als het om een klus gaan die minder haast heeft, komen we graag een keer kennismaken als het u uitkomt. We kunnen dan de situatie van uw dak grondig nakijken en advies geven over dakwerken die uw huis weer piekfijn in orde maken.

Bovendien stellen we graag gratis een gedetailleerde offerte voor u op. Als u gebruik wilt maken van onze diensten, bespreken we de werkzaamheden met u. We plannen die vervolgens in op momenten die voor u goed uitkomen. Zodat u zo min mogelijk gehinderd wordt bij uw werk of dagelijks leven.

Na afloop is uw dak als nieuw en ziet uw woning er voor de komende tientallen jaren piekfijn uit.

Als u dakwerkzaamheden laat uitvoeren, is het natuurlijk wel zo fijn als die niet alleen snel, maar ook professioneel wordt aangepakt. Ons team bestaat uit dakwerkers met jarenlange ervaring met alle klussen die er kunnen optreden. Omdat wij uitsluitend werken met de beste materialen met een keurmerk heeft u bovendien standaard 10 jaar garantie op ons werk.

Ons hoofdkwartier is gevestigd in Harderwijk. Dat betekent dat we erg snel ter plaatse kunnen zijn in Ede. Onze medewerkers staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar voor oplossingen die echt niet op zich kunnen laten wachten. Bij lekkage, gevallen dakpannen of andere moeilijkheden zorgen we voor een tijdelijke oplossing om (verdere) schade te voorkomen.

Vraag nu een gratis offerte aan bij D&N Dakwerken nabij Ede

U kunt ons inschakelen voor al het dakwerk aan uw woning in Ede. Stelt u prijs op een dakcontrole en een gratis offerte met een voorstel op maat?

Neem dan contact op met D&N Dakwerken. En hopelijk behoort u snel tot de duizenden tevreden klanten die we al geholpen hebben.

Afspraak bij u op locatie?

Wij komen graag bij u langs voor een offerte op maat.