fbpx

Dakdekker Barneveld

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare dakdekker in Barneveld om uw dak te renoveren of om een daklekkage te verhelpen? Stuur ons ’t dak op. Bel ons direct of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Een betrouwbare en professionele dakdekker in Barneveld

D&N Dakwerken is een gespecialiseerd bedrijf nabij Barneveld waar kwaliteit centraal staat. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we over verschillende oplossingen voor alle mogelijke problemen. Of u nu het dak van een schuur wil renoveren, de dakbedekking van een garagedak wil aanpassen of een daklekkage wil herstellen, het team van D&N Dakwerken staat op elk moment voor u klaar.

Bij D&N Dakwerken verliezen we de kwaliteit van ons werk op geen enkel moment uit het oog. We werken uitsluitend met het beste materiaal, zodat we voor elke renovatie of elke nieuwbouw tien jaar garantie kunnen garanderen.

Heeft u interesse in een nieuw dak of denkt u aan een dakrenovatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze dakdekkers komen graag bij u langs om de situatie grondig te bekijken en om de diverse mogelijkheden rustig met u te bespreken.

over DN Dakwerken

Wat heeft D&N Dakwerken u te bieden?

D&N Dakwerken is een uiterst betrouwbaar en professioneel dakdekkersbedrijf nabij Barneveld. Dankzij onze uitstekende communicatie, onze correctie uitvoering en een grondige controle behalen we steeds de beste resultaten. Bovendien beschikken we over een zeer uitgebreid en gevarieerd dienstenpakket:

Platte daken

Ouderdom of slijtage kan een plat dak ernstige schade toebrengen. Bij D&N Dakwerken beschikken we over diverse oplossingen om deze problemen te herstellen.

We werken met PVC, bitumen en EPDM. Sommige materialen worden op de huidige dakbedekking gelegd, terwijl andere producten helemaal opnieuw moeten worden aangelegd. Om te bepalen welke dakbedekking geschikt is voor uw dak, voeren we eerst een grondige dakinspectie uit. We kunnen namelijk enkel een juiste keuze maken als we de staat van uw dak uitvoerig hebben bekeken.

Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking is een sterke en slijtvaste dakbedekking die al jarenlang wordt aangebracht op platte en lichte hellende daken. Om bitumen op het dak te plaatsen, is er een brandig nodig.

De kwaliteit van bitumen is de laatste jaren erg verbeterd. Tegenwoordig staat dit materiaal bekend als een ontzettend duurzaam product met een levensduur van wel 25 tot 30 jaar. Bovendien wordt bitumen tegen een zeer eerlijke prijs verkocht en is de prijs-kwaliteitverhouding dan ook uitstekend.

PVC dakbedekking

PVC is een dakbedekking die steeds vaker uitgekozen wordt, zeker voor grote oppervlaktes zoals een bedrijfshal. PVC heeft namelijk niet alleen een langere levensduur dan bitumen, het materiaal is ook milieuvriendelijker en beschikt over een zeer brandveilige verwerking.

EPDM dakbedekking

EPDM is ten slotte een duurzame en milieuvriendelijke keuze. Deze waterdichte rubbersoort is van een erg hoge kwaliteit en is bovendien wortelbestendig. EPDM kan op twee verschillende manier op een dak aangebracht worden. Wij kunnen dit product op het dak verlijmen of met een losliggende ballastlaag op uw dak plaatsen.

Dakisolatie

Dakisolatie brengt heel wat voordelen met zich mee. Op deze manier profiteert u namelijk steeds van een optimale binnentemperatuur en bespaart u enorm op uw energiekosten. Bij D&N Dakwerken hebben we ons daarom ook in dakisolatie gespecialiseerd. Na een eerste inspectie brengen we de huidige r-waarde in kaart en kijken we meteen hoe we deze isolatiewaarde kunnen verhogen. We werken met verschillende materialen die zowel voor platte als hellende daken geschikt zijn, gaande van PIR isolatie tot Rockwool en Slimfix.

Voor platte daken combineren we deze dakisolatie bovendien met een witte dakbedekking. Wit is namelijk een zeer handige kleur die het zonlicht weerkaatst, waardoor uw woning steeds fris blijft aanvoelen.

De Nederlandse overheid biedt subsidies aan voor dakisolatie. Als u één isolerende maatregel treft, krijg u 15% van de totale kosten terug. Voor twee of meer maatregelen kan u zelfs 30% van het totaalbedrag ontvangen.

Dakpannen

Ook daken met dakpannen moeten regelmatig onderhouden en/of hersteld worden. Een probleem met een pannendak heeft diverse oplossingen. Zo kan het zijn dat u de dakpannen moet vernieuwen, de hele dakconstructie moet verstevigen of de dakisolatie moet verbeteren.

Als u nieuwe dakpannen overweegt, is het enorm belangrijk dat u de dakpannen zorgvuldig uitkiest. Dakpannen van een hoge kwaliteit kunnen meer dan 50 jaar meegaan en zien er erg stijlvol uit.

Bij D&N Dakwerken kan u trouwens ook voor alle extra werkzaamheden terecht. We renoveren namelijk ook de dakgoten, de houten omlijsting of de dakramen van uw dak.

Dakpan renovatie

Lood- en zinkwerk

Het onderhoud van het lood- en zinkwerk van uw dak mag u zeker niet vergeten. Zink is een stevig en flexibel materiaal waar heel wat dakgoten, deklijsten en regenwaterafvoeren uit vervaardigd zijn. Dit betrouwbaar materiaal is zeer goed bestand tegen de diverse weersomstandigheden en gaat ontzettend lang mee. Bovendien ziet zink er mooi uit en past het bij verschillende stijlen.

Lood is dan weer het ideale materiaal om een waterdichte afdichting mee te vormen. Lood wordt vaak in de muren, gevels of schoorstenen geplaatst, zodat er zeker geen vocht in de muren kan kruipen.

De dakdekkers van D&N Dakwerken in Barneveld hebben heel wat ervaring in het herstellen en renoveren van het lood- en zinkwerk. Aarzel dan ook niet langer en neem nu nog contact met ons op.

Periodiek dakonderhoud

Een paar jaar geleden was het hoofddoel van een dak om een woning tegen de diverse weersomstandigheden te beschermen. Tegenwoordig is een dak echter steeds belangrijker. Het is namelijk ook de plek waarop er zonnepanelen en airco’s geplaatst worden. U moet dan ook voldoende aandacht aan het dakonderhoud besteden. Bij D&N Dakwerken voeren we jaarlijkse inspecties en dakreparaties uit.

Op deze manier voorkomt u daklekkages en verlengt u de levensduur van uw dak. Bovendien blijft de kwaliteit van uw dak zo behouden en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Dakveiligheid

Dakwerkzaamheden komen steeds vaker voor. Het is dan ook een goed idee om permanente valbeveiliging op uw dak aan te brengen. Werken op het dak brengt namelijk heel wat risico’s met zich mee en is aan heel wat veiligheidsnormen verbonden. Bij D&N Dakwerken beschikken we over de kennis om de veiligheid van uw dak te verbeteren, gaande van ankerpunten en klimvoorzieningen tot veiligheidslijnen en permanente hekwerken.

Daklekkage

Een daklekkage moet zo snel mogelijk hersteld worden. Een lekkage veroorzaakt namelijk grote vochtplekken in uw woning, waardoor er een erg ongezond binnenklimaat ontstaat. Zodra u vermoedt dat u te maken hebt met een lekkage, belt u ons dan ook best meteen op. Onze dakdekkers in Barneveld komen zo snel mogelijk ter plaatse en zoeken meteen naar de oorzaak van het probleem. Op deze manier wordt het lekkage op een efficiënte manier hersteld en voorkomt u verdere schade.

Hoe onderscheidt D&N Dakwerken in Barneveld zich van de concurrentie?

  • Meer dan 15 jaar ervaring met platte en hellende daken
  • Betrouwbaar, eerlijk en deskundig advies
  • De beste dakwerkers en professioneel werkmateriaal
  • 10 jaar garantie op alle projecten
  • Binnen de zeven werkdagen een vrijblijvende offerte op maat
  • Een uitstekende klanttevredenheid

De unieke werkwijze van D&N Dakwerken

Om de kwaliteit van ons werk te optimaliseren, hanteren we bij D&N Dakwerken in Barneveld een zeer efficiënte aanpak:

1. Dakinspectie en advies

Bij elke aanvraag voor een renovatie, een herstelling of een dakonderhoud plannen we steeds een dakinspectie in. Dankzij deze inspectie krijgen we een duidelijk beeld van het probleem en kunnen we de juiste dakoplossing voorstellen. Vervolgens sturen we u binnen de zeven werkdagen gratis een vrijblijvende offerte toe.

2. Uitvoering

Vervolgens plannen we de werkzaamheden in. Opdrachten die dringend uitgevoerd moeten worden, zoals een daklekkage of een andere reparaties, geven we steeds prioriteit. Tijdens de werkzaamheden gaan we erg correct te werk en proberen we de overlast zo veel mogelijk te beperken.

3. Controle

Zodra onze werkzaamheden afgerond zijn, controleren we het dak meteen. Dit is namelijk de enige manier om ons van een optimale kwaliteit te verzekeren. Bij D&N Dakwerken willen we kwaliteit leveren en we doen er dan ook alles om dit resultaat te bereiken. Bovendien krijgt u altijd tien jaar garantie bij nieuwbouw of renovaties. Elk probleem dat u de volgende 10 jaar aan uw dak ondervindt, wordt meteen door onze professionele dakdekkers in Barneveld hersteld.

Vraag meteen een offerte aan bij uw dakdekker in Barneveld

Wilt u werkzaamheden aan uw dak uitvoeren en bent u geïnteresseerd in de diensten van D&N Dakwerken in Barneveld? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Vul ons offerteformulier zo volledig mogelijk in, zodat wij uw aanvraag goed kunnen behandelen.

Onze dakdekkers komen de zo snel mogelijk bij u bekijken en staan u meteen met eerlijk en betrouwbaar advies bij. Binnen de zeven werkdagen ontvangt u bovendien gratis een vrijblijvende offerte op maat.

Afspraak bij u op locatie?

Wij komen graag bij u langs voor een offerte op maat.